آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,951,678
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,146,280

1.

Peptide based polyclonal antibody production against bovine rotavirus non structure protein4 (NSP4)

دوره 70، شماره 3، دی 2015، صفحه 157-161
H. Razavi؛ A. Teimoori؛ E. Saberfar؛ H. Soleimanjahi؛ Z. Goodarzi

2.

آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )

دوره 17، شماره 1، خرداد 1387، صفحه 109-116
ابوالفضل عسکری ساری؛ عباس متین فر؛ عبدالحمید عابدیان

3.

اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر هضم مواد مغذی و ویژگی های دستگاه گوارش گوسفندان

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 55-68
محمد مرادی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

4.

اثرات سطوح متفاوت نسبت پروتئین به انرژی ( P/E ) جیره غذایی بر روی رشد و ترکیب بدن تاسماهی ایرانی ( Acipenser persicus ) پرورشی

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 129-140
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ محمود بهمنی؛ حمیدرضا پورعلی؛ میر مسعود سجادی

5.

اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر توان تولید میگوی سفید هندی (Penaeus indicus، Milne Edwards)

دوره 11، شماره 3، مهر و آبان 1381، صفحه 39-62
عبدالمحمد عابدیان؛ قباد آذری تاکامی؛ علی نیکخواه؛ چیروز بن سعد؛ جاسم غفله مرمضی

6.

اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 17-28
محسن نوری؛ سید ناصر موسوی؛ مسعود پهلوان زاده

7.

اثر پیش‌تیمارهای زیستی بر شاخص‌های جوانه‌زنی، رشدی و فیزیولوژیک گیاهچه شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) تحت تنش شوری طبیعی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 131-145
سید مهدی موسوی؛ حشمت امیدی؛ سید اسماعیل موسوی

8.

اثر تراکم بوته بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد کمی و کیفی هیبریدهای سورگوم علوفه‌ای در استان گلستان

دوره 32، شماره 2، آذر 1395، صفحه 223-237
محمدتقی فیض‌بخش

9.

اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیه‌ای در برنج

دوره 28، شماره 3، شهریور 1391، صفحه 445-463
پیمان شریفی؛ علیرضا اسلامی

10.

اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر روند رشد و کارایی غذا بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 2، پاییز 97، مهر 1397، صفحه 1-12
محمود محسنی؛ مصطفی کریمی نسب؛ محمد اسماعیل راست روان؛ یونس گل علی پور

11.

اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso)

دوره 22، شماره 4، آبان 1393، صفحه 107-118
محمود محسنی؛ اسماعیل امیرخانی؛ میرحامد سید حسنی؛ حمیدرضا پورعلی

12.

اثر سطوح مختلف نخود خام، پخته و خیسانده بر عملکرد رشد ، راندمان لاشه و ریخت شناسی روده باریک در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 3-12
رضا وکیلی؛ مهدی ناهوی

13.

اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و شوری بر روی رشد،بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن شاه میگوی چنگال باریک Astacus leptodactylus

دوره 21، شماره 2، فروردین 1392، صفحه 41-52
زهرا غیاثوند؛ عباس متین فر؛ علیرضا ولی پور؛ رضا چنگیزی

14.

اثر محلول‌پاشی سلنیوم، بور و آهن بر برخی صفات فیزیولوژیک و گلیکوزیدهای استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تنش شوری

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 1017-1033
مهدی عقیقی شاهوردی؛ حشمت امیدی؛ سید جلال طباطبایی

15.

اثر مدیریت تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.)

دوره 31، شماره 2، خرداد 1394، صفحه 248-261
عالیه صالحی؛ سیف‌اله فلاح؛ علی عباسی؛ رامین ایرانی‌پور؛ مریم حیدری

16.

اثر منابع مختلف نیتروژنی بر میزان زیتوده و محتوی پروتئینی جلبک سبز-آبی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 57-65
محمد گرگیج جاسکی؛ مازیار یحیوی؛ کیومرث روحانی قادیکلایی؛ علیرضا سالارزاده

17.

ارزیابی دو گونه شنبلیله‌‌ چند‌ساله Trigonella tehranica و T. elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه

دوره 14، شماره 4، دی 1385، صفحه 230-240
مهرناز ریاست؛ عبدالرضا نصیرزاده

18.

استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی

دوره 4، شماره 7، اسفند 1401، صفحه 21-28
سعید ملک؛ ،محسن حیدری سلطان آبادی؛ لاله مشرف

19.

یافته کوتاه: اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری‌های متفاوت آب بر شاخص‌های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان

دوره 25، شماره 5، اسفند 1395، صفحه 181-186
زهرا معصومی؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری؛ سید محمد موسوی

20.

افزایش عملکرد کمی و کیفی لوبیا چیتی با مصرف تر کیبی فسفر و کود زیستی میکوریزی

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 23-31
محمود محمدی؛ زهره مصلح

21.

برآورد احتیاجات انرژی و پروتئین مورد نیاز برای رشد شترهای یک کوهان

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 77-82
اکبر محرمی؛ غلامرضا اکبری

22.

برآورد احتیاجات انرژی و پروتئین مورد نیاز در حالت نگهداری شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 40، آذر 1400، صفحه 69-74
اکبر محرمی؛ غلامرضا اکبری

23.

برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)

دوره 34، شماره 3، مهر 1397، صفحه 287-306
راویه حیدری؛ نادعلی باقری؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ حمید نجفی زرینی

24.

بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 165-177
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمد اسماعیل راست‌روان

25.

بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

دوره 6، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 147-164
مریم دلفانی؛ علی حاتمی؛ سید سعید پورداد؛ زهرا طهماسبی؛ فرشید فتاح نیا؛ محمدرضا جهانسوز

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب