کلیدواژه‌ها = پروتئین
تعداد مقالات: 40

1

Peptide based polyclonal antibody production against bovine rotavirus non structure protein4 (NSP4)

Archives of Razi Institute
دوره 70، شماره 3، زمستان 2015، صفحه 157-161
H. Razavi؛ A. Teimoori؛ E. Saberfar؛ H. Soleimanjahi؛ Z. Goodarzi

2

آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )

مجله علمی شیلات ایران
دوره 17، شماره 1، بهار 1387، صفحه 109-116
ابوالفضل عسکری ساری؛ عباس متین فر؛ عبدالحمید عابدیان

3

اثرات سطوح متفاوت نسبت پروتئین به انرژی ( P/E ) جیره غذایی بر روی رشد و ترکیب بدن تاسماهی ایرانی ( Acipenser persicus ) پرورشی

مجله علمی شیلات ایران
دوره 16، شماره 1، بهار 1386، صفحه 129-140
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ محمود بهمنی؛ حمیدرضا پورعلی؛ میر مسعود سجادی

4

اثرات سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر توان تولید میگوی سفید هندی (Penaeus indicus، Milne Edwards)

مجله علمی شیلات ایران
دوره 11، شماره 3، مهر و آبان 1381، صفحه 39-62
عبدالمحمد عابدیان؛ قباد آذری تاکامی؛ علی نیکخواه؛ چیروز بن سعد؛ جاسم غفله مرمضی

5

اثر تراکم بوته بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و عملکرد کمی و کیفی هیبریدهای سورگوم علوفه‌ای در استان گلستان

به زراعی نهال و بذر
دوره 32، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 223-237
محمدتقی فیض‌بخش

6

اثر ژنتیکی برخی از صفات کیفیت تغذیه‌ای در برنج

به نژادی نهال و بذر
دوره 28، شماره 3، تابستان 1391، صفحه 445-463
پیمان شریفی؛ علیرضا اسلامی

7

اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso)

مجله علمی شیلات ایران
دوره 22، شماره 4، پاییز 1393، صفحه 107-118
محمود محسنی؛ اسماعیل امیرخانی؛ میرحامد سید حسنی؛ حمیدرضا پورعلی

8

اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و شوری بر روی رشد،بازماندگی و ترکیب شیمیایی بدن شاه میگوی چنگال باریک Astacus leptodactylus

مجله علمی شیلات ایران
دوره 21، شماره 2، بهار 1392، صفحه 41-52
زهرا غیاثوند؛ عباس متین فر؛ علیرضا ولی پور؛ رضا چنگیزی

9

اثر محلول‌پاشی سلنیوم، بور و آهن بر برخی صفات فیزیولوژیک و گلیکوزیدهای استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) تحت تنش شوری

تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 1017-1033
مهدی عقیقی شاهوردی؛ حشمت امیدی؛ سید جلال طباطبایی

10

اثر مدیریت تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد و خصوصیات کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.)

تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
دوره 31، شماره 2، بهار 1394، صفحه 248-261
عالیه صالحی؛ سیف‌اله فلاح؛ علی عباسی؛ رامین ایرانی‌پور؛ مریم حیدری

11

ارزیابی دو گونه شنبلیله‌‌ چند‌ساله Trigonella tehranica و T. elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه

تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران
دوره 14، شماره 4، زمستان 1385، صفحه 230-240
مهرناز ریاست؛ عبدالرضا نصیرزاده

12

یافته کوتاه: اثر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری‌های متفاوت آب بر شاخص‌های بیوشیمیایی همولنف میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) جوان

مجله علمی شیلات ایران
دوره 25، شماره 5، زمستان 1395، صفحه 181-186
زهرا معصومی؛ محمد ذاکری؛ وحید یاوری؛ سید محمد موسوی

13

بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

زراعت دیم ایران
دوره 6، شماره 2، پاییز و زمستان 1396، صفحه 147-168
مریم دلفانی؛ علی حاتمی؛ سید سعید پورداد؛ زهرا طهماسبی؛ فرشید فتاح نیا؛ محمدرضا جهانسوز

14

بررسی اثر ریزسازواره‌های حل‌کننده فسفات و بسترهای مختلف بر فسفر قابل جذب خاک و عملکرد گیاه شمعدانی پیچ (Pelargonium peltatum Soland.)

تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
دوره 31، شماره 6، زمستان 1394، صفحه 988-1004
حسن عابدینی آبکسری؛ داود هاشم‌آبادی؛ بهزاد کاویانی

15

بررسی اثر شوری و اسید آسکوربیک بر برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی در گیاه سیاه‌دانه (Nigella sativa L.)

تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
دوره 26، شماره 3، پاییز 1389، صفحه 370-388
مه‌لقا قربانلی؛ نینا ادیب‌هاشمی؛ مریم پیوندی

16

بررسی اثرگونه Astragalus cyclophyllon به عنوان گیاه تثبیت کننده نیتروژن بر خصوصیات خاک

تحقیقات مرتع و بیابان ایران
دوره 24، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 805-814
فهیمه محمدقاسمی؛ سیدحمید متین خواه

17

بررسی اثر متقابل سطح پروتئین جیره،‌ کنجاله‌کنجد و آنزیم فیتاز بر صفات عملکرد، لاشه و فراسنجه ‏های خونی بلدرچین ژاپنی

علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
دوره 30، شماره 114، بهار 1396، صفحه 157-168
علیرضا برسلانی؛ وحید رضائی پور

18

بررسی روند تکامل متابولیکی بذرهای زبان‌گنجشک شمال ایران (Fraxinus exelsior) با استفاده از تغییرات آنزیم‌ها و کاتیون‌ها

تحقیقات جنگل و صنوبر ایران
دوره 9، شماره 1، تابستان 1381، صفحه 83-105
سودابه علی‌احمد کروری؛ مصطفی خوشنویس؛ فاطمه معقولی؛ مریم جبلی؛ بابا خانجانی‌شیرازی

19

بررسی عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه‌ای در سطوح مختلف شوری و آب آبیاری در سامانه آبیاری قطره‌ای زیرسطحی

پژوهش آب در کشاورزی
دوره 30.4، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 467-482
حلیمه پیری؛ حسین انصاری؛ مهدی پارسا

20

بررسی عملکرد، موسیلاژ و پروتئین دانه در گونه و اکوتیپ‌های مختلف بالنگو (Lallemantia spp) تحت تنش خشکی

تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
دوره 31، شماره 4، پاییز 1394، صفحه 676-687
مینا عبدالهی؛ سعیده ملکی فراهانی

21

تاثیرات متابولیکی پایریپروکسی‌فن بر تجمع بیولوژیکی منابع انرژی در سن گندم

آفات و بیماری‌های گیاهی
دوره 84، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 1-12
زهرا حاج صمدی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی کاوسی؛ کبری فتوحی

22

تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata

آفات و بیماری‌های گیاهی
دوره 82، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 127-136
کبری فتوحی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی

23

تأثیر بارش‌های متغیر انتهای فصل، آبیاری تکمیلی و همزیستی میکوریزایی بر عملکرد و کیفیت (علوفه و دانه) عدس دیم

پژوهش های کاربردی زراعی
دوره 30، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 40-50
علیرضا پیرزاد؛ محمود مظلومی ممیندی؛ جلال جلیلیان

24

تاثیر زمان کشت و تداخل علف‌های هرز بر روی خصوصیات کیفی و کمی دانه برخی ارقام نخود در شرایط دیم

زراعت دیم ایران
دوره 5، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 135-155
احسان فتحی؛ ایرج طهماسبی؛ نسرین تیموری

25

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )

مجله علمی شیلات ایران
دوره 16، شماره 1، بهار 1386، صفحه 93-102
علی صابر؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ فریده حیاتی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.