آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,572,629
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,201,604

1.

اثر شرایط خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات کمی و کیفی عصارة مالت جو

دوره 14، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 45-58
علیر‌ضا قدس‌ولی؛ حمید بخش‌آبادی؛ مرتضی محمدی

2.

بررسی خواص فیزیکی کاغذ تهیه‌شده از اختلاط خمیر LbL و خمیر پالایش‌شده با روش سطح پاسخ

دوره 31، شماره 3، مهر 1395، صفحه 398-409
حمیدرضا رودی؛ مرتضی ناظریان

3.

بررسی خواص مکانیکی تخته خرده چوب ساخته شده از کلزا و صنوبر با روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 30، شماره 2، تیر 1394، صفحه 230-242
سجاد اکبری؛ مرتضی ناظریان؛ سعید رضا فرخ پیام؛ بابک نصرتی ششکل

4.

بهبود مقاومت کششی ‌تر کاغذهای بهداشتی با بهینه‌سازی متغیرهای فرآیند رنگبری خمیرکاغذ بازیافتی جوهرزدایی‌شده

دوره 30، شماره 4، دی 1394، صفحه 705-716
حامد شریفی طاسکوه؛ یحیی همزه؛ شادمان پورموسی

5.

بهینه سازی پوشش دهی دی متوکسی دی متیل سیلان به روش رسوب شیمیایی بخار تقویت شده با پلاسما (PECVD) بر روی کاغذ پوشش دهی شده با اتیل وینیل الکل

دوره 34، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 100-111
سمیه حیدری؛ احمدرضا سرائیان؛ محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ علیرضا شاکری؛ بابک شکری

6.

تأثیر فیلتر غشایی تحت خلأ بر ویژگی‌های کیفی و بازده استخراج پکتین از پوست مرکبات

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 163-180
شعیب غلامی؛ سعید مینائی؛ علیرضا مهدویان

7.

تعیین شرایط بهینه خشک کردن دانه انار در خشک‌کن خورشیدی

دوره 13، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 57-72
اکبر جوکار؛ علی زمردیان؛ ندا مفتون آزاد؛ لادن جوکار

8.

تعیین ویژگی‏های مولکولی و کاتالیتیکی آنزیم زایلاناز اسیددوست باسیلوس سابتیلیس K40b

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 53-64
پریناز مرادی دزفولی؛ مریم هاشمی؛ مریم موسیوند؛ محمود خسرو شاهلی

9.

تعیین ویژگی‏های مولکولی و کاتالیتیکی آنزیم زایلاناز اسیددوست باسیلوس سابتیلیس K40b

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 53-64
پریناز مرادی دزفولی؛ مریم هاشمی؛ مریم موسیوند؛ محمود خسروشاهلی

10.

ساخت و مشخصه‌یابی نانوذرات ایزولۀ پروتئین شیر به روش الکترواسپری

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 129-146
سیامک رهبری؛ حمید توکلی پور؛ احمد کلباسی اشتری

11.

مدل سازی ریاضی خواص بیوشیمیایی هویج در اثر خشک کردن توسط مایکروویو با پیش تیمار های مختلف به کمک روش سطح پاسخ

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 35-56
محسن آزاد بخت؛ محمد جواد محمودی؛ رضا قزاق جاهد؛ محمد واحدی ترشیزی

12.

مدلسازی ویژگی‌های فیزیکی (ویسکوزیته، دانسیته و رنگ) شیر شتر به‌عنوان تابعی از درصد چربی و دما

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 77-92
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی

13.

ویژگی‌های ضداکسایشی پپتید‌های زیست‌فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 103-122
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ سید مهدی جعفری؛ خشایار سرابندی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب