آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,830,222
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,734,160

1.

Effects of different cooking methods on minerals, vitamins and nutritional quality indices of grass carp (Ctenopharyngodon idella)

دوره 18، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 110-123
Sara Golgolipour؛ Ainaz Khodanazary؛ Kamal Ghanemi

2.

Nutrients Interaction with the Immune System

دوره 76، شماره 6، بهمن و اسفند 2021، صفحه 1579-1588
S Noor؛ S Piscopo؛ A Gasmi

3.

اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 79-88
داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی

4.

بررسی رشد میکروجلبک .Chlorella sp در آب دریا و فاضلاب غیراستریل

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 153-162
شبنم باقری؛ سیده زهرا معصومی‌زاده

5.

مهمترین ترکیبات زیست فعال، تغذیه‌ای و خصوصیات اکولوژیکی درگیاه سنجد تلخ (Hippophae rhamnoides L.)

دوره 39، شماره 4، دی 1402، صفحه 691-710
زهرا اصلانی؛ احد هدایتی؛ بهروز اسماعیل پور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب