آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,159,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,165,276

1.

Effects of incorporation Spirulina platensis (Gomont, 1892) powder in wheat flour on chemical, microbial and sensory properties of pasta

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 410-420
Seyed Saber Mostolizadeh؛ Yazdan Moradi؛ Mohammad Sadiq Mortazavi؛ Abas ali Motallebi؛ Mansoreh Ghaeni

2.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

3.

تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 119-130
سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب