آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,944,018
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,239,932

1.

افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه‌گیری میزان زنده‌مانی در دو دمای یخچالی و محیط

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 79-90
بهزاد ابراهیمی؛ رضا محمدی؛ سید امیر محمد مرتضویان؛ سعیده شجاعی علی آبادی

2.

بررسی اثر آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی پولولان حاوی عصاره علف چشمه (Nasturtiumn officinale ) بر فساد شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 30، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 133-146
سید رسول شاه حسینی؛ رضا صفری؛ سیدروح ا... جوادیان

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 49-66
حمید حسینی؛ علی نجفی؛ سیدحمیدرضا ضیاالحق

4.

بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 201-210
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میردار هریجانی؛ فاطمه حدادی

5.

تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 101-111
جواد امینی راستابی؛ علی میرزایی

6.

تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 179-192
شهین زمردی؛ مجتبی آزدر قره آغاجی؛ مهدی قره خانی؛ شهرام حنیفیان

7.

کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی

دوره 3، پاییز و زمستان 97، آبان 1397، صفحه 47-56
شبنم نوبهار؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری

8.

کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره بره موم و اسانس آویشن برروی کیفیت و ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 63-74
فرزاد قبله؛ اتا سور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب