آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,893,223
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,234,174

1.

اثر کاربرد عصاره و اسانس آویشن زوفایی و مرزه بختیاری در محلول گلجایی بر بهبود کیفیت و عمر گلجایی گل شاخه بریدنی ژربرا (Gerbera jamesoni L.) رقم Pink Elegance

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 617-634
میثم محمدی؛ میترا اعلائی؛ مهدی صیدی

2.

بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز

دوره 5، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 66-46
سید عباس میرجلیلی

3.

تاثیر تلفیقی اتمسفر تغییر یافته، دما و بسته بندی برخوصیات کیفی میوه خرمای رقم سایر

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 143-158
بهار راد؛ مسعود لطیفیان؛ احمد مستعان؛ سارا احمدی زاده

4.

حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه

دوره 2، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 45-58
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ زهرا شعبانیان

5.

فیزیولوژی پس از برداشت پاپایا

دوره 8، شماره 1، تیر 1398، صفحه 106-115
بابک مدنی؛ مریم بروجردنیا

6.

مدیریت ضایعات پس از برداشت محصول‌های باغبانی در راستای امنیت غذایی: چالش‌ها و راه‌کارها

دوره 1، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 277-290
زهره پناهی زاده؛ سهیل کریمی؛ سیده سمانه حسینی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب