آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,874,428
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,747,188

1.

اثرات سطوح مختلف ویتامین E بر صفات عملکردی و تولید مثلی کلنی‌های زنبور‌عسل ایرانی(Apis mellifera meda)

دوره 08، شماره 14، تیر 1396، صفحه 2-12
مجید دارات؛ غلامحسین طهماسبی؛ ابوالفضل زارعی

2.

اثر پودر چویر(.Ferulago angulata L) و ویتامین E بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و برخی فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 15-26
فیروز صمدی؛ مسیب امیری

3.

اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری

دوره 27، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 326-337
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

اثر محافظتی سیلیمارین و ویتامین E بر روی تغییرات پاتولوژیک ناشی از جنتامایسین در کلیه سگ

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 91-100
حسین نجف‌زاده ورزی؛ صالح اسماعیل‌زاده؛ حسن مروتی؛ رضا آویزه؛ معصومه عزتی گیوی

5.

بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 43-56
پروانه محمدی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی ممویی؛ جمال فیاضی؛ مهدی زارعی

6.

بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 31-46
علی اسدی اربابی؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ جواد نصر

7.

بررسی اثر ویتامین E و سلنیوم آلی به صورت تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، درصد زنده مانی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 3-16
علی مهماندوئی؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی

8.

تاثیر آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) غنی شده با روغن ماهی و روغن سویا همراه با ویتامین E بر ساختار زوائد پیلوریک در لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 39-51
فاطمه خدابنده؛ کوروش سروی مغانلو؛ صابر خدابنده

9.

تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 3-18
آزاده رستمیان؛ امیرعلی صادقی؛ احمد کریمی

10.

تاثیر افزودن ویتامین E به محیط انجماد بر کیفیت اسپرم یخگشایی شده در بز

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 41-48
سعید اسماعیل خانیان؛ رضا مسعودی

11.

تاثیر غنی سازی ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانا و ویتامین E بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 97-106
محمد نبی عدلو؛ عباس متین فر

12.

تاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجه‌های خونی در بلدرچین‌های مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دی‌اکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 45-56
زینب فیروزی فرد؛ اردشیر شیخ احمدی؛ امجد فرزین پور

13.

تأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و سیستم‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 115-128
محمدعلی شیرعلی؛ سمیه سالاری؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری؛ رحمان جهانیان

14.

تاثیر ویتامین E و پودر بذر خارمریم بر سلامت کبد، فرآسنجه‏های سرم و شاخص‌های تولید در مرغ‌های تخمگذار

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 51-62
اشرف کرمعلی؛ بهمن پریزادیان کاوان؛ مجید خالداری؛ بابک ماسوری

15.

قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 74-90
ابراهیم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ صابر خدابنده

16.

مقایسه اثر سیلیمارین و ویتامین E در پیشگیری از تغییرات بافتی گوش داخلی به دنبال مصرف جنتامایسین در سگ

دوره 24، شماره 3، آبان 1387، صفحه 363-373
حسن مروتی؛ حسین نجف‌زاده ورزی؛ رضا آویزه؛ نسیم خدیوی کاشانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب