آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,937,704
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,237,256

1.

Effect of dietary vitamin E on reproductive performance and vitellogenin gene expression in broodstock of Litopenaeus vannamei

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2475-2492
Ali Arshadi؛ Ahmad Gharaei؛ Javad Mirdar Harijani

2.

Effects of dietary Shirazi thyme (Zataria multiflora Boiss) and vitamin E on growth and biochemical parameters in common carp (Cyprinus carpio)

دوره 18، شماره 3، مهر 2019، صفحه 517-530
mohammad mohiseni؛ minasadat sadeghian؛ Behzad nematdoost haghi؛ Dara bagheri

3.

Growth performance, hematology and immunological parameters of rainbow trout, Oncorhynchus mykiss, fed with diets containing different levels of vitamin E and folic acid

دوره 13، شماره 4، دی 2014، صفحه 931-943
B Esmaeili؛ H Khara

4.

Histological Study of Alteration in Testes and Epididymis of Domestic Rabbits Caused by Tribulus Terrestris and Vitamin E

دوره 78، شماره 4، مهر و آبان 2023، صفحه 1239-1246
R. Kh Hamzah؛ J. E. Q AL-Musawi

5.

The effect of dietary fatty acids on the incidence of the redhead syndrome in white leg shrimp (Litopenaeus vannamei) under environmental stress

دوره 21، شماره 4، مهر 2022، صفحه 915-930
S. Mobaraki؛ N. Javadzadeh؛ H. Mabudi؛ M. Hafezieh؛ M. Khodadadi

6.

The Influence of Rumen-Protected Choline and α-tocopherol Supplementation on Early Lactating Dairy Cows Metabolism

دوره 77، شماره 3، مرداد و شهریور 2022، صفحه 1165-1171
Y Salam Karim؛ S. K Hachim؛ A Abdul Ali؛ A Ameen Baqer؛ M Ali Yaseen؛ H. A Lafta؛ Z Hussein Adhab؛ H Ayad Kareem؛ I Shaker Hamza؛ D. A Hamad

7.

اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی رستورانی و ویتامین E بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار

دوره 5، شماره 19، شهریور 1395، صفحه 71-80
علی نوبخت

8.

اثرات سطوح مختلف ویتامین E بر صفات عملکردی و تولید مثلی کلنی‌های زنبور‌عسل ایرانی(Apis mellifera meda)

دوره 08، شماره 14، تیر 1396، صفحه 2-12
مجید دارات؛ غلامحسین طهماسبی؛ ابوالفضل زارعی

9.

اثر پودر چویر(.Ferulago angulata L) و ویتامین E بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و برخی فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 15-26
فیروز صمدی؛ مسیب امیری

10.

اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری

دوره 27، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 326-337
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

11.

اثر محافظتی سیلیمارین و ویتامین E بر روی تغییرات پاتولوژیک ناشی از جنتامایسین در کلیه سگ

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 91-100
حسین نجف‌زاده ورزی؛ صالح اسماعیل‌زاده؛ حسن مروتی؛ رضا آویزه؛ معصومه عزتی گیوی

12.

بررسی اثرات متقابل ویتامین E و سلنیوم بر فراسنجه‌های کیفی اسپرم قوچ عربی طی زمان‌های ذخیره سازی تحت شرایط مایع

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 43-56
پروانه محمدی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی ممویی؛ جمال فیاضی؛ مهدی زارعی

13.

بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 31-46
علی اسدی اربابی؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ جواد نصر

14.

بررسی اثر ویتامین E و سلنیوم آلی به صورت تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، درصد زنده مانی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 3-16
علی مهماندوئی؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی

15.

بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین C و ویتامین E در جیره بر پارامترهای رشد و سیستم ایمنی ماهی آزاد دریای خزر

دوره 23، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 85-96
محمود صیاد بورانی؛ حسین خارا؛ محمد صیادبورانی؛ سید محمد اسماعیل فخارزاده

16.

تاثیر آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) غنی شده با روغن ماهی و روغن سویا همراه با ویتامین E بر ساختار زوائد پیلوریک در لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 39-51
فاطمه خدابنده؛ کوروش سروی مغانلو؛ صابر خدابنده

17.

تأثیر استفاده ازجیره‌های کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 3-18
آزاده رستمیان؛ امیرعلی صادقی؛ احمد کریمی

18.

تأثیر استفاده از ویتامین ای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش های لری بختیاری

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 103-114
محسن باقری؛ مرتضی کرمی

19.

تأثیر افزودن آنتی اکسیدان های طبیعی و مصنوعی به جیره بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی بزغاله های پرواری

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 89-100
علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ محمد حسن فتحی نسری؛ لادن رشیدی؛ ابوالفضل زالی؛ مجتبی زاهدی فر؛ محمد شریفی

20.

تاثیر افزودن ویتامین E به محیط انجماد بر کیفیت اسپرم یخگشایی شده در بز

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 41-48
سعید اسماعیل خانیان؛ رضا مسعودی

21.

تاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجه‌های خونی در بلدرچین‌های مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دی‌اکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 45-56
زینب فیروزی فرد؛ اردشیر شیخ احمدی؛ امجد فرزین پور

22.

تأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و سیستم‌ ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 115-128
محمدعلی شیرعلی؛ سمیه سالاری؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محسن ساری؛ رحمان جهانیان

23.

تاثیر ویتامین E و پودر بذر خارمریم بر سلامت کبد، فرآسنجه‏های سرم و شاخص‌های تولید در مرغ‌های تخمگذار

دوره 33، شماره 4، دی 1399، صفحه 51-62
اشرف کرمعلی؛ بهمن پریزادیان کاوان؛ مجید خالداری؛ بابک ماسوری

24.

قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 74-90
ابراهیم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ صابر خدابنده

25.

مقایسه اثر سیلیمارین و ویتامین E در پیشگیری از تغییرات بافتی گوش داخلی به دنبال مصرف جنتامایسین در سگ

دوره 24، شماره 3، آبان 1387، صفحه 363-373
حسن مروتی؛ حسین نجف‌زاده ورزی؛ رضا آویزه؛ نسیم خدیوی کاشانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب