آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,047,912
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,351

1.

Biodiversity of epiphytic yeasts on post-harvest table grapes in markets of Tabriz, Iran

دوره 6، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 101-111
B. Ghanbarzadeh؛ J. P. Sampaio؛ M. Arzanlou

2.

Effects of Grape Seed Powder on Productive Performance, Lipid Profile and Total Bacteria in Duodenum and Ceca of Broiler Chickens

دوره 77، شماره 6، بهمن و اسفند 2022، صفحه 2159-2164
A Shamkhi Noor؛ H Essa Al-Mashhdani؛ A Hasan Kadhim

3.

اثر تعداد جوانه در بوته بر برخی صفات کمی و کیفی انگور یاقوتی در منطقه سرپل ذهاب

دوره 7، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 49-62
عیسی ارجی؛ سیامک مهنام

4.

اثر تنش شوری بر برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم انگور در تاکستانهای ارومیه

دوره 28، شماره 1، تیر 1391، صفحه 113-119
هدیه کریمی؛ ناصر عباسپور؛ حسن محمودزاده

5.

اثر زمان خارج سازی تاک از زیر خاک، زمان و شدت هرس برکاهش خسارت سرمای بهاره در تاکستان‌های مناطق سرد ایران

دوره 35، شماره 1، تیر 1398، صفحه 25-40
حسن حسین آبادی؛ موسی رسولی؛ علی عبادی؛ محمد علی نجاتیان؛ احمد ارشادی

6.

اثر شدت هرس و تعداد جوانه در هر نقطه بارده بر عملکرد و اجزای عملکرد انگور دیم رقم شیرازی

دوره 26، شماره 1، تیر 1389، صفحه 57-67
محمد جواد کرمی

7.

اثر شدت هرس و طول شاخه بارده بر عملکرد و کیفیت انگور رقم سیاه سمرقندی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 445-456
محمدجواد کرمی

8.

اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و دو سم مسی در کنترل باکتری عامل سرطان طوقه مو

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 1-13
جواد اشرفی؛ نادر حسن‌زاده

9.

ارزیابی تعادل تغذیه‌ای در تاکستانهای منطقه سی‌سخت استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از روش انحراف از درصد بهینه

دوره 19، شماره 1، خرداد 1384، صفحه 27-34
کرم‌اله گودرزی

10.

برآورد بهره‌وری آب باغ‌های انگور در روش‌های آبیاری سطحی و قطره‌ای

دوره 37، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 207-221
حسن اوجاقلو؛ محمد مهدی جعفری؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فرهاد اوجاقلو؛ فرهاد میثاقی

11.

بررسی تأثیر ورقه های گریپ گارد بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی انگور در سردخانه

دوره 5، شماره 3، آذر 1383، صفحه 1-16
پروین شرایعی؛ محمدعلی شاه بیگ؛ علی مختاریان

12.

بررسی خاصیت قارچ‌کشی اسانس گیاهان حاوی تیمول و کارواکرول در کنترل قارچBotrytis cinerea ، عامل پوسیدگی خاکستری انگور

دوره 4، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 80-95
مسعود ذاکر؛ علیرضا بلند نظر؛ علیرضا محمدی

13.

بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 75-85
کرم اله گودرزی اله

14.

بررسی راهکارهای افزایش عمر انبارمانی و کاهش ضایعات بعضی از ارقام انگور ایران

دوره 8، شماره 3، آذر 1386، صفحه 31-50
محمدعلی نجاتیان

15.

بررسی کارآیی قارچ‌کش فلوکساپیروکساد (SC, 26.5%) در مدیریت بیماری سفیدک پودری مو

دوره 7، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 27-38
بنفشه صفایی فراهانی؛ محمودرضا کریمی شهری؛ اعظم شکاری اسفهان؛ حسین خباز جلفایی

16.

بهترین روش نگهداری و کاهش ضایعات چند رقم انگور تجاری ایران

دوره 2، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 89-101
حامد دولتی بانه؛ شبنم جلیل زاده خوئی؛ رحیم عبدالهی؛ رسول سعیدیان

17.

تاثیر دما، سرعت جابه جایی هوا، و روش آماده‌سازی در فرایند خشک شدن انگور بیدانة سفید

دوره 8، شماره 4، اسفند 1386، صفحه 65-80
محمد غلامی پرشکوهی؛ سعید مینایی؛ علیمحمد برقعی؛ علیرضا بصیری

18.

جداسازی و شناسایی باکتری‌های اندوفیت انگور در استان آذربایجان غربی

دوره 9، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 131-143
سیده الهام وقاری سوران؛ اعظم شکاری اسفهلان؛ فاطمه اشرفی؛ شهرام نعیمی؛ ابوالقاسم قاسمی

19.

جمع آوری و ارزیابی اولیه ارقام انگور استان قزوین

دوره 22، شماره 3، شهریور 1385، صفحه 319-338
محمدعلی نجاتیان

20.

شناسایی و بررسی صحرایی زنجره مو در زنجان

دوره 91، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 91-98
محمد ولی تقدسی؛ فریبا مظفریان؛ سید حسین ناظر کاخکی؛ محمد رحیم معینی

21.

کیفیت‌سنجی غیر مخرب انگور رقم عسگری بر پایه طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک

دوره 19، شماره 70، شهریور 1397، صفحه 13-24
فرزاد آزادشهرکی؛ سیامک کلانتری؛ بهاره جمشیدی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب