آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,053,620
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,647

1.

Bulb Production of 38 Iranian Garlic (Allium sativum L.) Cultivars in Greenhouse Conditions

دوره 6، شماره 1، تیر 2017، صفحه 105-110
Ali Ammarellou

2.

اثرات عصاره آبی سیر (Allium Sativum L.) بر قدرت انقباضی و ضربان دهلیز ایزوله موش صحرایی نر درپی افزایش آدرنالین

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1385، صفحه 42-46
حسین جعفری؛ حسن جهانی هاشمی؛ اسماعیل عباسی؛ مینو شهیدی؛ سید روح الله میری

3.

اثر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر عملکرد، اجزای عملکرد و شدت بیماری زنگ در سیر انتخاب شده رامهرمز در منطقه بهبهان

دوره 26، شماره 1، تیر 1389، صفحه 43-55
عبدالستار دارابی؛ علی دهقانی

4.

اثر جیره مکمل شده با پودر سیر (Allium Sativum) بر عملکرد تولیدی، پاسخ ایمنی، فلور میکروبی روده، هیستوپاتولوژی کبد و برخی پارامترهای خونی و اسپرم در بلدرچین ژاپنی نر

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 2-12
کیوان سبحانی؛ اسعد وزیری؛ امجد فرزین پور؛ زهرا مرآتی

5.

اثر دورکنندگی و بازدارندگی تخم‌ریزی عصاره و پودر سیر و فلفل قرمز روی شب‌پره هندیPlodia interpunctella Hübner در شرایط آزمایشگاهی

دوره 35، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 846-859
سیما اطمینان؛ زهرا شیبانی تذرجی؛ محمدرضا حسنی

6.

اثر زمان و دوز (مقدار)های مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر تغییرات کمی و کیفی سیر سفید (Allium sativum L.) در مدت نگهداری در انبار

دوره 12، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 51-68
فریبا بیات؛ حمیدرضا ذوالفقاریه

7.

اثر زمان و دوز (مقدار)های مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر تغییرات کمی و کیفی سیر سفید (Allium sativum L.) در مدت نگهداری در انبار

دوره 12، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 51-68
فریبا بیات؛ حمیدرضا ذوالفقاریه

8.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

9.

اثر طول مدت و شرایط نگهداری بر افت وزنی و ویژگیهای کیفی توده‌های سیر استان همدان

دوره 5، شماره 2، شهریور 1383، صفحه 49-62
فریبا بیات

10.

اثر عصاره برخی گیاهان دارویی، اسید آلی و آنتی‌بیوتیک بر کاهش کلنیزاسیون باکتری کمپیلو باکتر ژژونی در روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 5، دی 1395، صفحه 795-806
کریم چعب؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

11.

بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 446-459
مینو میرزاوند؛ شعبان رحیمی؛ محمدعلی سحری

12.

بررسی اثر روش کاشت، تراکم بوته و اندازه سیرچه های بذری بر عملکرد کمی سیر همدان

دوره 20، شماره 3، شهریور 1383، صفحه 401-404
علی احسان نصرتی

13.

بررسی اثر عصاره آبی سیر بر یافته‌های بالینی خرگوشهای آلوده به سالمونلا تیفی‌موریوم

دوره 24، شماره 1، اردیبهشت 1387، صفحه 74-81
محمدرضا جلالی ندوشن؛ محمدحسن قوسیان مقدم؛ حسین جعفری؛ نادر فلاح

14.

بررسی اثر عصاره آبی سیر بر تغییرات پاتولوژیکی روده باریک در خرگوش‏های آلوده به سالمونلاتیفی موریوم

دوره 19، شماره 4، بهمن 1382، صفحه 425-431
محمدرضا جلالیی ندوشن؛ حسین جعفری؛ پرویز اولیاء

15.

بررسی تغییرات برخی ویژگی های کمی و کارایی مصرف آب توده سیر سفید همدان در زمان های قطع و سطوح مختلف آبیاری

دوره 12، شماره 3، آذر 1390، صفحه 1-14
سیدمعین الدین رضوانی؛ فریبا بیات؛ علی احسان نصرتی

16.

تاثیر پودر کرم خاکی Eisenia fetida) ) و سیر (Allium sativum) خوراکی بر فراسنجه‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 13-26
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی

17.

تأثیر حشره کشی دو عصاره گیاهی همراه با صابون محلول پاشی روی سوسک برگ‌خوارنارون، Xanthogalerucaluteola Mull. در شرایط صحرایی

دوره 16، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 233-243
ماشاالله ابراهیمی‌پور شریف‌آباد؛ زهرا شیبانی تذرجی؛ محمد‌رضا حسنی

18.

تعیین اثر دوره‌های انبارداری بر برخی خواص فیزیکی و مکانیکی سیر

دوره 12، شماره 3، آذر 1390، صفحه 71-84
روح اله مجدی؛ منصور راسخ؛ امیرحسین افکاری سیاح

19.

مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 252-264
زریر تیموری‌زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ رضا امیدبیگی

20.

نقش عصاره آبی سیر در کاهش دفع مدفوعی سالمونلا تیفی‌موریوم در خرگوشهای آلوده به باکتری

دوره 23، شماره 4، بهمن 1386، صفحه 453-457
محمدرضا جلالی‌‌ندوشن؛ حسین ‌جعفری؛ پرویز اولیاء؛ نادر فلاح؛ علی دواتی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب