آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,892,698
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,755,948

1.

Can Broiler Chicken Growth, Immunity, and Meat Quality be Enhanced by Salvia mirzayanii?

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 217-223
Samira Omidikia؛ Farzad Bagherzadeh-Kasmani؛ Hamid Reza Mirzaee؛ Mostafa Yousef-Elahi؛ Mahmoud Ghazaghi

2.

Effect of Diet Supplemented with Graded Levels of Ginger (Zingiber officinale) Powder on Growth Performance, Hematological Parameters, and Serum Lipids of Broiler Chickens

دوره 77، شماره 6، بهمن و اسفند 2022، صفحه 2089-2095
M. A Kairalla؛ A. A Aburas؛ M. I Alshelmani

3.

Effects of Commercial Herbal and Chemical Medicines on Performance, GI Microbial Population, Intestinal Morphology and Serum Lipids of Broiler Chickens Challenged with Infectious Bronchitis Vaccine Virus

دوره 2، شماره 1، تیر 2013، صفحه 1-11
Mahbobeh Hatamzadeh؛ Shaban Rahimi؛ Mohammad Javad Gharagozlou

4.

Effects of Supplementation of Brassica Juncea Seed Extract in Drinking Water on Intestinal Histomorphometry, Bacteriology, and Serum Biochemistry Parameters of Broiler Chicken

دوره 76، شماره 4، آذر و دی 2021، صفحه 925-934
Y Sabah Abdulameer؛ H Hamzah Ajeel؛ Z Bakir Al-Hilli

5.

Efficacy of CpG-ODN Administration Routes on Humoral Responses against Newcastle disease in Broilers

دوره 74، شماره 4، اسفند 2019، صفحه 357-364
A. Talebi؛ S. Arky-rezai

6.

Evaluation of Microencapsulated Essential Oils in Broilers Challenged with Salmonella Enteritidis: A Focus on the Body’s Antioxidant Status, Gut Microbiology, and Morphology

دوره 77، شماره 2، خرداد و تیر 2022، صفحه 629-639
M Moharreri؛ R Vakili؛ E Oskoueian؛ Gh Rajabzadeh

7.

ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 127-138
صالح صالحی؛ امیر علی صادقی؛ احمد کریمی

8.

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

9.

‌ اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات چمن‌‌زنی و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 69-80
سینا دادگر؛ علی نوبخت

10.

اثرات استفاده از سطوح مختلف یونجه و خارشتر با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 179-192
امید اسدی قدیم؛ علی نوبخت

11.

اثرات سطوح مختلف اسانس گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و سولفات روی بر عملکرد، سیستم ایمنی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 137-152
قاسم پورحسابی؛ شهاب قاضی؛ برومند چهارآئین؛ سید عبداله حسینی

12.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین جیره بر عملکرد رشد ، بازده استفاده از انرژی و پروتئین و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه راس 308

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 89-108
امیر کوشنده؛ محمد چمنی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اصغر صادقی؛ حسن بانه

13.

اثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 17-28
محسن نوری؛ سید ناصر موسوی؛ مسعود پهلوان زاده

14.

اثر افزودن پودر و عصاره هیدروالکلی گل بابونه بر صفات عملکردی، برخی فراسنجه‌های خونی و تیتر ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 267-276
مریم قائدی؛ مهدی هدایتی؛ سعید خلجی

15.

اثر افزودنی خوراکی لیزوفسفولیپیدها (لیزولستین) و ویتامین C در دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی و دمای عادی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 155-168
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علیرضا عبدالمحمدی

16.

اثر پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای دانه جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی پرزهای روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 121-132
مجید کلانتر نیستانکی؛ اکبر یعقوبفر؛ فریبرز خواجعلی

17.

اثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 129-142
مریم اسکندری؛ علی نوبخت

18.

اثر جایگزینی آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین® با عصاره شیرین‌بیان و نانوذرات کلوئیدی نقره از طریق تزریق داخل تخم‌مرغی و مصرف این ترکیبات در طی دوره پرورش بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 59-76
سلیمه ترکاشون؛ علی اصغر ساکی

19.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

20.

اثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندام‌های ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 87-98
سعید عابدی؛ حمیدرضا علی اکبرپور؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی

21.

اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 95-110
حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی

22.

اثر سطوح مختلف پودر برگ گیاه گزنه (Urtica diocia) در جیره بر رشد و مورفولوژی روده کوچک و شاخص‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی‌پرورش یافته در شهرکرد

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 195-208
بهنام احمدی پور جونقانی؛ فریبرز خواجعلی

23.

اثر سطوح مختلف نخود خام، پخته و خیسانده بر عملکرد رشد ، راندمان لاشه و ریخت شناسی روده باریک در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 3-12
رضا وکیلی؛ مهدی ناهوی

24.

اثر عصاره اتانولی گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L) بر عملکرد، وضعیت ایمنی و فراسنجه‏ های بیوشیمیایی خون جوجه‏ های گوشتی

دوره 34، شماره 132، آذر 1400، صفحه 41-54
مریم شاه کرمی؛ میلاد منافی؛ میثم عباسی

25.

اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین بر فراسنجه‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 436-445
مریم محمدامینی؛ فرید شریعتمداری؛ سیدعبدالله حسینی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب