آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,812,893
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,725,356

1.

Effect of Probiotic, Thyme, Garlic and Caraway Herbal Extracts on the Quality and Quantity of Eggs, Blood Parameters, Intestinal Bacterial Population and Histomorphology in Laying Hens

دوره 4، شماره 1، تیر 2015، صفحه 121-128
Alireza Behnamifar؛ shaban Rahimi؛ Mohammad Amir Karimi Torshizi

2.

Effects of Dietary Supplementation of arginine-silicate- Inositol and Phytase Complex on Egg Quality, Egg Shell Strength, and Blood Biochemical Characteristics of Laying Hens

دوره 78، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2023، صفحه 167-174
B. I Hamed؛ H. H Nafaa؛ F. M Hussain

3.

Effects of Dietary Supplementation of Arginine-Silicate- Inositol and Phytase Complex on Performance and Blood Biochemical Traits of Laying Hens

دوره 78، شماره 2، خرداد و تیر 2023، صفحه 539-547
B. I Hamed؛ H. H Nafaa؛ F. M Hussain

4.

اثرات استفاده از تفاله لیموترش معمول و عمل‌‌آوری شده بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 153-162
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

5.

اثرات استفاده از سطوح مختلف ملاس چغندر قند بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و پارامترهای خونی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 35-44
علی نوبخت؛ محمدرضا قلعه نویی

6.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایة ذرت و گندم

دوره 4، شماره 16، مهر 1394، صفحه 67-76
علی نوبخت

7.

اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.) بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های خون مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 31، شماره 4، مهر 1394، صفحه 698-708
علی نوبخت

8.

اثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخم‌‌گذار

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 21-32
یاشار آزاد وطن؛ علی نوبخت

9.

اثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 97-106
علی نوبخت

10.

اثر سطوح مختلف پودر گیاهان دارویی آویشن‌شیرازی و مریم‌گلی، مخلوط آن‌ها و پروبیوتیک بر صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و تغییرات هیستومورفولوژیک کبد مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 41-58
وحید خسروی؛ سید امیر حسین مهدوی؛ حمیدرضا رحمانی؛ احمد ریاسی

11.

اثر سطوح مختلف رنگدانه های طبیعی گل جعفری و فلفل قرمز در جیره برعملکردو صفات کیفی تخم مرغ درمرغ های تخمگذار

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 233-246
مرتضی رضائی؛ ابوالفضل زارعی؛ مجید افشار؛ احسان رحیمی

12.

بررسی اثر سطوح مختلف روغن ماهی و ویتامین E در جیره بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 31-46
علی اسدی اربابی؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ جواد نصر

13.

بررسی اثرهای استفاده از گیاهان دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)، کاکوتی (Ziziphora tenuir L.) و گزنه (Urtica dioica L.) و مخلوط‌های مختلف آنها بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و فراسنجه‌های خونی و ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 27، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 11-24
نادر جادری؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان‌نواز

14.

تعیین اثرات تزریق ماده لاکتوفرین در تخم مرغ مادران نژاد تخم گذار قبل از جوجه کشی، بر استحکام و ویژگی های بافتی استخوان ساق پا و عملکرد پس از هچ

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 169-180
علی اصغر ساکی؛ همایون محمودی؛ امیر اسکندرلو؛ میلاد منافی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب