آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,146,584
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,164,272

1.

Chemical composition and Fatty acid profile of some wild populations of Salvia leriifolia Benht.

دوره 1، شماره 1، اسفند 2012، صفحه 37-45
Morteza Yousefi؛ Vahideh Nazeri؛ Ali Moayedi؛ Mehdi Mirza

2.

Effects of different cooking methods on minerals, vitamins and nutritional quality indices of grass carp (Ctenopharyngodon idella)

دوره 18، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 110-123
Sara Golgolipour؛ Ainaz Khodanazary؛ Kamal Ghanemi

3.

اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 79-88
داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی

4.

اثر تزریق ویتامین C و مس در گاوهای دوره انتقال بر ترکیب آغوز و متابولیت‌های سرم گوساله‌های تازه متولد شده

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 189-198
شریف خدامرادی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی

5.

اثر منبع و سطح منگنز، روی و مس بر عملکرد جوجه گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند‌شاخصی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 75-88
مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد؛ مهدی امیر صادقی؛ مجید افشار

6.

ارزیابی برخی صفات فیتوشیمیایی، مورفولوژیکی و میزان عناصر معدنی جمعیت‌های مختلف گیاه دارویی عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

دوره 32، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 245-255
کرامت‌الله سعیدی؛ رضا شاه‌حسینی؛ حسین توکلی‌نکو؛ بهناز سعادت‌جو

7.

اندازه‌گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (Rosa canina L.) در جنوب‌غربی ایران

دوره 25، شماره 2، مرداد 1388، صفحه 203-215
کرامت‌الله سعیدی؛ رضا امیدبیگی

8.

بررسی اثر فرآیند جوانه ‏زنی بر روی تغییرات ارزش تغدیه‏ ای و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماش

دوره 8، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 211-224
سمیرا طالبی نجف آبادی؛ اکرم شریفی؛ علی اصغر آبسالان

9.

بررسی شاخص‏های یونومیک در گیاه دارویی Zataria multiflora Boiss. بومی ایران

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 812-819
مهردخت نجف پور نوایی؛ آناهیتا شریعت

10.

بررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان

دوره 4، شماره 15، شهریور 1394، صفحه 81-90
علی مصطفی طهرانی؛ سیدمجید حسینی

11.

بررسی و مقایسه پروفیل اسیدهای چرب و املاح کلسیم، فسفر و آهن در ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)، شیربت (Arabibarbus grypus) و قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 34، شماره 2، تیر 1400، صفحه 143-136
محمدرضا محمدی؛ نرگس جوادزاده؛ حدیده معبودی

12.

تاثیر پایه های مختلف برمیزان رشد رویشی، وزن خشک و ترکیبات معدنی پیوندک لیمو آب (Citrus aurantifolia Swingle)

دوره 22، شماره 2، مرداد 1385، صفحه 155-164
حامد حسن زاده خانکهدانی؛ ابوالقاسم حسن پور؛ عبدالحسین ابوطالبی

13.

تأثیر مراحل مختلف رشد بر ارزش غذایی گیاه مرتعی Stipa capensis در استان بوشهر

دوره 26، شماره 2، تیر 1398، صفحه 282-291
امیرارسلان کمالی؛ محمود دشتی زاده؛ عبدالمهدی کبیری فرد

14.

تعیین ارزش غذایی گیاه مرتعی Cenchrus ciliaris در مراحل مختلف رشد در سه مرتع دشتی استان بوشهر

دوره 21، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 708-717
امیر ارسلان کمالی؛ امیرداود فروزنده؛ سید نورالدین طباطبایی؛ احمدرضا رنجبری؛ فرهاد فخری

15.

تعیین ارزش غذایی و گوارش پذیری برون تنی علوفه ماشک

دوره 7، شماره 27، شهریور 1397، صفحه 23-32
مرتضی کرمی

16.

تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده درتغذیه دام

دوره 5، شماره 18، خرداد 1395، صفحه 55-62
مرتضی کرمی

17.

تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی

دوره 4، شماره 15، شهریور 1394، صفحه 37-48
مرتضی کرمی

18.

عوامل مؤثر بر کیفیت اسپرم ماهیان در آبزی پروری

دوره 4، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 39-50
امید خادم زاده

19.

مروری بر نیازمندی‌های مواد معدنی در تغذیه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (mykiss Oncorhynchus)

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 43-58
فائزه مرتضایی؛ بهرام فلاحتکار

20.

مقایسه اثرات روی-گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 173-186
سید عبداله حسینی؛ علیرضا شریفی؛ حسین نوروزیان؛ مهدی امیر صادقی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ رضا سلیمانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب