آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,064,184
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,384

1.

Comparison of the Immunogenicity of Four Infectious Bursal Disease Intermediate Vaccines in Commercial Broiler Flocks in Iran: A Field Trial Study

دوره 75، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 205-212
M. M. Ebrahimi؛ A. R. Yousefi؛ Sh. Shahsavadi؛ M. Zaghari؛ M. R. Bassami

2.

Concurrent Occurrence of Infectious Bursal Disease and Multicausal Respiratory Infections Caused by Newcastle Disease and Avian Metapneumovirus in Broilers

دوره 77، شماره 3، مرداد و شهریور 2022، صفحه 1007-1016
A Sharifi؛ M Allymehr؛ A Talebi

3.

Correlation of Histamine Receptors and Adrenergic Receptor in Broilers Appetite

دوره 77، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2022، صفحه 141-149
M Daneshvar؛ M Zendehdel؛ B Vazir؛ A Asghari

4.

Newcastle disease vaccination program in broilers using a Apathogenic heat-resistant vaccine

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آذر 1402
Seyed Ali Ghafouri؛ Abolfazl Ghaniei؛ mozhgan moghani؛ Narges lotfalizadeh

5.

Occurrence of Myelocytoma in a Broiler Flock in Tehran Province, Iran

دوره 62، شماره 1، تیر 2007، صفحه 49-51
M.H. Hablolvarid؛ M.R. Gholami

6.

Role of Dopaminergic and Cannabinoidergic Receptors on Ghrelin-Induced Hypophagia in 5-Day-Old Broiler Chicken

دوره 76، شماره 4، آذر و دی 2021، صفحه 935-948
R Farrokhi؛ V Babapour؛ M Zendehdel؛ A Asghari؛ H Gilanpour

7.

ااثر استفاده از سطوح مختلف گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 21، اسفند 1395، صفحه 29-40
صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی عباسپور

8.

ااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 127-138
صالح صالحی؛ امیر علی صادقی؛ احمد کریمی

9.

اثرات اسانس آویشن برعملکرد، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 19-30
داود محمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلا

10.

اثرات اسانس شیرین‌بیان بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 173-184
مسلم گراوند؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ شکوفه غضنفری؛ سید عبداله حسینی

11.

اثرات استفاده از آب اسیدی شده همراه با شکل استفاده از دانه کامل گندم قبل و بعد از پلت بر عملکرد رشد، ویژگی‌های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های ایمنی و خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 3، مهر 1402، صفحه 12-23
مهری سادات مهدوی ساداتی؛ وحید رضایی پور؛ روح الله عبدالله پور

12.

اثرات استفاده از سطوح مختلف آرد میوة بلوط در جیرة غذائی بر تغییرات وزن و بیان ژن کربوکسی‌پپتیداز پانکراس در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 39-52
اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند

13.

اثرات استفاده از سطوح مختلف دانه سویای پرچرب فرآوری شده جایگزین کنجاله سویا بر عملکرد، اجزای لاشه و لیپیدهای خون در جوجه های نرگوشتی

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 41-54
رضا وکیلی

14.

اثرات افزودن اسانس دارچین به جیره و محدودیت غذایی بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 42، خرداد 1401، صفحه 27-36
احسان رامرودی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

15.

اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 85-100
سید ناصر موسوی؛ محمد مهدی ریحانی؛ فرهاد فرودی؛ کاظم کریمی

16.

اثرات برخی از متغیرهای پلت سازی بر پایداری ، سختی پلت و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 37، اسفند 1399، صفحه 59-72
رضا وکیلی

17.

اثرات تزریق درون تخم‌مرغی سطوح مختلف منابع آلی و معدنی عنصر روی بر پارامترهای تفریخ، خصوصیات اسکلتی و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 126، خرداد 1399، صفحه 95-104
حمیدرضا همتی متین؛ نواب قبادی؛ محمدامین شهبازی؛ حامد محمدی

18.

اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های گوشتی (راس 308)

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 139-146
متین شکوری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل؛ رضا صفری؛ حامد قلی پور

19.

اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه، ایمنی و هماتولوژی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 19-34
محمد یگانه پرست؛ علیرضا جعفری اروری؛ مهدی خجسته‌کی؛ سید محمد ‌ هاشمی

20.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین جیره بر عملکرد رشد ، بازده استفاده از انرژی و پروتئین و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه راس 308

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 89-108
امیر کوشنده؛ محمد چمنی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اصغر صادقی؛ حسن بانه

21.

اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی در جیره پیش آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و وضعیت ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 20، آذر 1395، صفحه 3-12
محمد ولی زادگاه؛ علی نوبخت

22.

اثرات فیبر خوراکی محلول و نامحلول بر عملکرد و هیستومورفولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 95-108
علی اصغر ساکی؛ عنایت رحمت نژاد

23.

اثرات فرم خوراک، پروبیوتیک و آنزیم در جیره‌های بر پایه تریتیکاله بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ویسکوزیته، pH محتویات هضمی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 271-284
سید مجید حسینی؛ سید ناصر موسوی؛ سید عبداله حسینی

24.

اثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 45-54
علیرضا صفامهر؛ مظفر باقری؛ علی نوبخت

25.

اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 141-158
وجیهه نیکوفرد؛ شهاب قاضی؛ اکبر یعقوبفر

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب