آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,022
تعداد مشاهده مقاله27,190,468
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,171,313

1.

A Prognostic Impact of Interleukin 17 (IL-17) as an Immune-Marker in Patients with Bladder Cancer

دوره 77، شماره 3، مرداد و شهریور 2022، صفحه 1059-1065
F. A Mousa؛ H. A Jasim؛ F Shakir

2.

Effects of dietary supplementation of Kakuti, Ziziphora clinopodioides, extract on enzymatic and antioxidant parameters of the plasma of common carp, Cyprinus carpio

دوره 20، شماره 2، خرداد 2021، صفحه 385-395

3.

Evaluation of Serum Interleukin-15 in Acute Lymphoid and Myeloid Leukemia Patients

دوره 77، شماره 5، آذر و دی 2022، صفحه 1895-1899
G. M. A Wadai

4.

Nutrients Interaction with the Immune System

دوره 76، شماره 6، بهمن و اسفند 2021، صفحه 1579-1588
S Noor؛ S Piscopo؛ A Gasmi

5.

Sirtuin 1 Expression Enhances the Inflammatory Response in Allergic Rhinitis Combined with Asthma

دوره 77، شماره 6، بهمن و اسفند 2022، صفحه 2385-2393
A Saedan Kutin؛ A Jasib Almzaiel؛ A Al-Badry

6.

The effects of copper-based nanoparticles on the immune system of the white shrimp (Penaeus vannamei)

دوره 19، شماره 6، بهمن 2020، صفحه 3170-3182
Hanieh Sadralsadati؛ Ali Mashinchian Moradi؛ Mohammad Afsharnasab؛ Pargol Ghavam Mostafavi؛ Ehsan Ramezanifard

7.

The effects of rearing Pacific white-leg shrimp (Litopenaeus vannamei Boone, 1931) in biofloc system on the immune responses and survival rate in challenge with Vibrio harveyi

دوره 21، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 705-725
Z. Abdirad؛ B. Ghaednia؛ M. Mirbakhsh؛ S. Kakoolaki؛ R.G. Vaghei

8.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

9.

اثرات نانو ذرات نقره بر سیستم ایمنی، خصوصیات بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 4، دی 1398، صفحه 85-92
سید داود شریفی؛ حامد زرگران اصفهانی

10.

اثر سطوح مختلف عصاره یوکا و آنتی‌بیوتیک بر بعضی از عملکردهای سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 675-681
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

11.

اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری

12.

ارزیابی مکمل های غذایی باکتری Pediococcus acidilactici و قارچ خوراکی Agaricus bisporus بر شاخص-های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 97-109
سیدرضا خالقی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حدیثه کشیری؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر

13.

بررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 81-90
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ منیر پور قاسمی

14.

بررسی بیان ژن‌های اینترلوکین 10 و TNF-α در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در پاسخ به عفونت ویروسی سپتی سمی خونریزی دهنده (VHS)

دوره 34، شماره 4، دی 1400، صفحه 194-201
مجتبی افضلی؛ قدرت اله رحیمی میانجی؛ محسن قلیزاده

15.

تاثیر جاذب مایکوتوکسین Toxeat®، بر روی بیان ژن‌های INFγ و INFα و غلظت سرمی IL2 و IL6 در جوجه‌ها‌ی گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین)

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 41-48
سهیلا صرامی؛ حمیدرضا سیدآبادی؛ سید عبدالله حسینی؛ محسن براتی

16.

تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه Scandix pecten-veneris L. بر پارامترهای عملکردی، سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 882-895
مفید وسگری کیاسری؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی؛ محمد حسن یوسفی؛ خسرو قزوینیان

17.

تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 3-12
سمیه منصورزاده؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محسن ساری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

18.

تاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 151-160
مرضیه ایزدخواه؛ هادی سریر؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ حسین نعیمی پور یونسی

19.

تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 17، اسفند 1394، صفحه 55-62
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ سید عبدالله حسینی

20.

تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی((Cyprinus carpio carpio

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 23-32
فاطمه انصاری فرد؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ مهدی سلطانی

21.

تأثیر نانوذره سلنیوم، ویتامین‌های C و E ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی جوان

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 111-125
علی حسین پورزلتی؛ میرحامد سید حسنی؛ حسین آدینه؛ تورج سهرابی

22.

تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم‏مرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخم‏گذار

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 79-90
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

23.

سیستم ایمنی زنبور عسل (Apis mellifera)

دوره 06، شماره 10، مرداد 1394، صفحه 22-26

24.

کاربرد پپتیدهای زیست فراوری شده (پرو تئین هیدرولیز شده) در جیره غذایی ماهیان پرورشی با تاکید بر ماهیان خاویاری

دوره 5، پاییز و زمستان 1401، تیر 1402، صفحه 1-9
میرحامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ امید صفری؛ محمود محسنی

25.

مزایای استفاده از پری بیوتیک‌ها در پرورش ماهیان دریایی

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 48-57
مریم منصف شکری؛ سمیرا ناظم رعایا؛ شیرین جمشیدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب