آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,891,279
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,755,562

1.

اثر مراحل مختلف فنولوژی بر پروفایل شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی عصاره‌های ریشه و اندام‌های هوایی Artemisia absinthium L.

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 390-408
محمود براتی؛ مجید شریفی راد؛ سعیده سعیدی

2.

بررسی تأثیر عصاره بوقناق بر ویژگی‌های فیزیکی-مکانیکی و ضد میکروبی فیلم‌های خوراکی نشاستۀ ساگو

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 139-150
منصوره سادات دانشزاده؛ حسین عباسپور؛ لیلا امجد؛ عبدالرضا محمدی نافچی

3.

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss. در مراحل مختلف فنولوژی

دوره 37، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 971-988
مجید شریفی راد

4.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتری‌های مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 25-36
فرشته اورعی؛ سید ابراهیم حسینی؛ سید محمد جلیل ذریه زهرا؛ رضا صفری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب