آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,020,217
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,153,086

1.

بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 49-62
حنانه قربانی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ قاسم فدوی

2.

تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 155-168
محمداسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب