آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,025,996
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,153,380

1.

ارزیابی اجزای تشکیل‌دهنده فرآورده‌های گوشتی با استفاده از روش بافت‌شناسی و تحلیل تصویری

دوره 36، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 102-112
محمدرضا اسدی؛ علی کلانتری حصاری؛ سید سهیل قائم مقامی؛ نازنین مصلح؛ بهناز قربان زاده؛ پویا عبدی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب