آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,897,389
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,757,812

1.

Antibacterial Properties of Ajuga chamaecistus Subsp. Scoparia and Chemical Composition of its Oils

دوره 5، شماره 1، تیر 2016، صفحه 67-73
Abdolrasoul Haghir Ebrahimabadi؛ Meysam Noohi؛ Hossein Shahbazi-Alavi؛ Hossein Batooli

2.

Applications of Essential Oils in Food Preservation

دوره 2، شماره 2، آذر 2013، صفحه 115-122
Iraj Rasooli؛ Zohreh Rasooli

3.

Chemical Analysis of Essential Oils from Different Populations of Ferulago angulata subsp. carduchorum in Iran

دوره 2، شماره 1، تیر 2013، صفحه 69-74
Naser Hosseini؛ Hossein Salehi Arjmand؛ Mansour Ghorbanpour؛ Vahid Azhdehark

4.

Chemical Composition of the Essential Oils of Six Hypericum Species (Hypericaceae) from Iran

دوره 1، شماره 1، تیر 2012، صفحه 7-11
Kamkar Jaimand؛ Mohammad-Bagher Rezaee؛ Mahmood Naderi؛ Valiollah Mozaffrian؛ Rahman Azadi؛ Shahrokh Karimi؛ Mostafa Gholipoor

5.

Comparative Analysis of Intra-and Inter Populational Heterogeneity of the Essential Oils in White Savory Plants

دوره 4، شماره 1، تیر 2015، صفحه 13-24
Ehsan Karimi؛ Azim Ghasemnezhad؛ Mansour Ghorbanpour؛ Javad Hadian

6.

Comparative Study on the Acaricidal Activities of Essential Oils from Ziziphora clinopodioides, Thymus vulgaris, Rosmarinus officinalis and Lavandula angustifolia against Tetranychus cinnabarinus Boisduval, on Cut Roses

دوره 3، شماره 1، تیر 2014، صفحه 13-19
Seyed Saeid Modarres Najafabadi

7.

Effect of Cow Manure Rate on Essential Oil Content of Rosa damascena Mill.

دوره 3، شماره 1، تیر 2014، صفحه 89-91
Ahmad Rahmani؛ Seyed Reza Tabaei-Aghdaei

8.

Effect of Environmental Stress on Physical Properties and Antibacterial Activity of Atlas Cedar (Cedrus atlantica) Oil-in-water Emulsion

دوره 13، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 31-41
Elham Taghavi؛ Fatin Nazihah Abdul Rahman؛ Mohd Nizam Lani؛ Yusnita Hamzah؛ Navideh Anarjan؛ Nurmahani MohdMaidin

9.

Effects of Essential Oils Combination on Sporulation of Turkey (Meleagris gallopavo) Eimeria Oocysts

دوره 73، شماره 2، شهریور 2018، صفحه 113-120
N. Isakakroudi؛ A. Talebi؛ M. Allymehr؛ M. Tavassoli

10.

Essential oil Analysis of Fresh Aerial part of Iranian Ocimum sanctum L. by Hydro & Steam Distillation

دوره 3، شماره 2، آذر 2014، صفحه 171-175
Fatemeh HeroAbadi؛ Nasim Milani Kalkhorani؛ Mohammad Bagher Rezaee

11.

Essential Oil Content and Composition of Nepeta kotschyi Boiss. (Lamiaceae) from Iran during Different Phenological Stages

دوره 9، شماره 1، تیر 2020، صفحه 123-131
Fatemeh Nejad Habibvash؛ Roghayeh Najafzadeh؛ Abdolbaset Mahmoudi

12.

Evaluating the Diversity of the Essential Oil Constituents of Artemisia Accessions from Iran

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 خرداد 1402
Sepideh Houshmand؛ Saeedeh Alizadeh-salteh؛ Sahebali Bolandnazar؛ Elyas Aryakia

13.

Evaluation of Microencapsulated Essential Oils in Broilers Challenged with Salmonella Enteritidis: A Focus on the Body’s Antioxidant Status, Gut Microbiology, and Morphology

دوره 77، شماره 2، خرداد و تیر 2022، صفحه 629-639
M Moharreri؛ R Vakili؛ E Oskoueian؛ Gh Rajabzadeh

14.

Extraction and Phytochemical Analysis of Anthemis susiana Nábělek Using Headspace-solid Phase (HS-SPME) and Gas Chromatography–mass Spectrometry (GC-MS)

دوره 10، شماره 1، تیر 2021، صفحه 53-57
Marzieh Hadavi؛ Ali Eidy؛ Reza Assadzadeh؛ Naser Abbasi؛ Mahmoud Bahmani

15.

Phytochemical Analysis of Essential Oil from the Seed of Nicotiana rustica L. and Its Antioxidant and Antimicrobial Activity

دوره 10، شماره 2، آذر 2021، صفحه 133-139
Maryam Papari Moghadam Fard؛ Saghar Ketabchi؛ Mohammad Hossein Farjam

16.

Phytochemical Analysis of Essential oil of Tanacetum parthenium L. with Hydro-distillation and Steam Distillation

دوره 3، شماره 1، تیر 2014، صفحه 53-57
Iesa Hekmat Sorush؛ Nasim Milani Kalkhorani؛ Mohammad Bagher Rezaee؛ Fateme Hero Abadi؛ Morteza Hamisi

17.

Studies on Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Cleome brachycarpa (Forssk.) Vahl ex DC. and Cleome quinquenervia DC

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 251-258
Manijeh Joukar؛ Kambiz Larijani؛ Mohammad Hossein Farjam؛ Mohammad Hadi Givianrad؛ Fereshteh Nematollahi

18.

Treatment with Essential Oils Extends the Vase Life of Cut Flowers of Lisianthus (Eustoma grandiflorum)

دوره 2، شماره 2، آذر 2013، صفحه 163-169
Hassan Bayat؛ Reza Geimadil؛ Ali Abdollahi Saadabad

19.

اثر ارتفاع از سطح دریا و خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر مواد مؤثره گیاه آویشن (Thymus fallax Fisch.et C.A. Mey.) در رویشگاه‌های طبیعی لرستان

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 519-528
علی محمدیان؛ رضا کرمیان؛ مهدی میرزا؛ علی سپهوند

20.

اثر اسانس گیاهان داروئی بر ثبات کیفیت و مدیریت پوسیدگی پس از برداشت نارنگی کینو

دوره 27، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 501-504
عبدالحسین ابوطالبی؛ محمدجواد محمدی

21.

اثر اسانس‌های مرزه (Satureja spp.) بر عوامل بیماری‌زایی سودوموناس آئروجینوزا

دوره 36، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 195-208
نوید سعیدی؛ حوریه صادری؛ الهه تقیان؛ فاطمه سفیدکن؛ ایرج رسولی؛ رضا محمد صالحی؛ پرویز اولیاء

22.

اثر پنج اسانس گیاهی بر تولید زرالنون و رشد Fusarium graminearum

دوره 80، شماره 1، شهریور 1391، صفحه 81-94
سودابه حسینیه فراهانی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ یونس رضایی دانش؛ روح الله کرمی اسبو

23.

اثر تماسی و دورکنندگی اسانس هل (Elletaria cardamomum (L.) Maton.) و زیره سیاه (Bunium persicum (Boiss.) Fedtsch.) روی حشرات کامل شپشه قرمز آرد (Tribolium castaneum (Herbst) (Coleoptera: Tenebrionidae))

دوره 27، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 224-238
غلامحسین مروج؛ زهره اُف شهرکی؛ مجید عزیزی ارانی

24.

اثر رژیم‌های مختلف آبیاری و انواع خاکپوش بر خصوصیات رویشی و میزان اسانس نعنا فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 29، شماره 3، آبان 1392، صفحه 568-582
سهیلا شهریاری؛ مجید عزیزی؛ حسین آرویی؛ حسین انصاری

25.

اثر ضدباکتریایی چند اسانس گیاه دارویی درکنترل باکتری‌های عامل پوسیدگی و پژمردگی سیب‌زمینی در شرایط آزمایشگاه و گلخانه

دوره 32، شماره 4، آبان 1395، صفحه 645-654
لیلی علمشاهی؛ مرضیه حسینی‌نژاد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب