آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,792,454
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,715,140

1.

بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به آنتی بیوتیک‌های وسیع‌الطیف درکوکسی‌های گرم مثبت جدا شده از ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان در استان ایلام

صفحه 1-10
آمنه یاری؛ مصطفی نعمتی؛ فاضل پور احمد

2.

استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌

صفحه 11-22
ماریا اصغرنیا؛ سکینه yeganeh؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

3.

ارزیابی بهره وری عوامل تولید ماهیان گرمابی در مزارع پرورشی استان کرمانشاه

صفحه 29-38
علی نجفی؛ سهراب دل‌انگیزان؛ مجتبی الماسی؛ کامیار غرا

4.

تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی((Cyprinus carpio carpio

صفحه 23-32
فاطمه انصاری فرد؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ مهدی سلطانی

5.

مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و مادة ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر

صفحه 33-39
مهرنوش نوروزی؛ مصطفی باقری توانی

6.

بررسی in vitro فعالیت ضد باکتریایی عصاره و نانوعصاره مرزنگوش (Origanum vulgare) در مقایسه با فلورفنیکل و نانوفلورفنیکل بر ضد استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae)

صفحه 41-50
مسعود حقیقی؛ سید محمد اسماعیل فخار زاده؛ سلطنت نجار لشگری؛ بهنام پور مولایی

7.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum

صفحه 51-63
سیدعلی جعفرپور؛ فرزانه یزدان‌پرست؛ رضا صفری

8.

بررسی تراکم ذخیره‌سازی میگو پاسفید Litopenaeus vannamei (Boone, 1931) در پرورش با آب لب‌شور دریای خزر

صفحه 65-75
سیدمحمدوحید فارابی؛ عباس متین فر؛ علی اکبر صالحی؛ منصور شریفیان

9.

تأثیر جایگزینی نسبی آرد ماهی با جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم خون ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer (Bloch, 1790)

صفحه 77-89
آناهیتا فرهودی؛ ایمان سوری‌نژاد؛ محمود نفیسی‌بهابادی؛ میرمسعود سجادی

10.

بیولوژی تولیدمثل ماهی کوپر (Argyrops spinifer) در خلیج فارس

صفحه 91-104
سمیرا حمزه؛ یزدان کیوانی؛ نصراله محبوبی‌صوفیانی؛ خسرو آیین‌جمشید

11.

اثرات متقابل اسید آمینه میتونین و ‌کارنتین بر پارامترهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 105-118
عبدالصمد کرامت؛ آزاده ابولفضلی

12.

بررسی مولفه‌های موثر بر مصرف ماهی تازه در ایران

صفحه 119-127
سامان ضیایی؛ خدیجه ثمره‌هاشمی؛ سیدامجد ثمره‌هاشمی

13.

اثرات سلنیوم آلی و معدنی بر عوامل رشد، پارامترهای خونی و ایمنی‌شناسی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 129-138
کاوس نظری؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ نیما یلا؛ عیسی شریف‌پور؛ ابوالقاسم کمالی

14.

شناسایی مورفوتایپ‌های رنگی گونه Leptodius exaratus (Brachyuran: Xanthidae) بر اساس مطالعات مولکولی و میکروسکوپ الکترونی

صفحه 139-148
فریده چناری؛ سیدمحمدباقر نبوی؛ محمد علی سالاری؛ احمد سواری؛ حسین ذوالقرنین

15.

بررسی فونستیک شیرونومیده در رودخانه حبله‌رود

صفحه 149-158
سحر ارکیا؛ سیامک یوسفی‌سیاه‌کلرودی؛ ندا خردپیر؛ ، اعظم کرمی

16.

جانمایی مکان‌های مناسب برای استقرار قفس‌های پرورش ماهیان در آب‌های ایرانی دریای خزر

صفحه 159-169
غلامرضا دریانبرد؛ سید محمد وحید فارابی؛ حسن فضلی

17.

اثر سطوح مختلف ال–کارنیتین جیره غذایی بر روند رشد و تنش اکسیداتیو (Oxidative stress) فیل‏ماهی جوان پرورشی (Huso huso) و مقایسه آن با جیره وارداتی (بیومار)

صفحه 171-183
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ رضوان‌اله کاظمی؛ رضا طاعتی

18.

تجمع زیستی فلزات سنگین نیکل، کادمیوم و سرب در عضله، کبد و خاویار تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی در استان خوزستان

صفحه 185-192
اعظم محمدصالحی؛ محمد ولایت‌زاده؛ ناصر کرمی‌راد

19.

مقایسه سه نوع تله صیادی ویژه صید میگوی آب شیرین (Macrobrachium nipponense)

صفحه 193-196
علی‌اصغر خانی‌پور؛ مهرنوش امینی؛ احمد نوری؛ احسان کامرانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب