آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,983,637
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,148,923

1.

تأثیر عصاره‌ی الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، مصرف غذا، ترکیب بدن و برخی از فراسنجه‌های سرمی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان(Oncorhynchus mykiss)

صفحه 1-9
زینب نجفی؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

2.

تعیین عوامل موثر بر قیمت تمام شده ماهی قزل آلای رنگین کمان در قفس های دریای استان مازندران

صفحه 11-18
محمود حافظیه؛ سید محمد وحید فارابی

3.

جداسازی و شناسایی مولکولی باکتریهای تولید کننده اسید لاکتیک از روده تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 19-28
علیرضا شناور ماسوله؛ محمد پورکاظمی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب یارمحمدی؛ محمد علی یزدانی؛ مهدی علیزاده؛ جلیل جلیل پور؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ سید حسین حسینی فر؛ پریسا اسماعیلی؛ یلدا بنی اسماعیلی

4.

ارزیابی بهره وری عوامل تولید ماهیان گرمابی در مزارع پرورشی استان کرمانشاه

صفحه 29-38
علی نجفی؛ سهراب دل انگیزان؛ مجتبی الماسی؛ کامیار غرا

5.

ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

صفحه 39-48
قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی

6.

ارزیابی و مقایسه غلظت فلزات سنگین در بافت عضله میگوی رودخانه ای شرق (Macrobrachium nipponense De Haan, 1849) در رودخانه سیاه درویشان استان گیلان

صفحه 49-59
محمد اتفاق دوست؛ حمید علاف نویریان

7.

جدا سازی و شناسایی مولکولی ویبریو هاروی از ماهی باس دریایی آسیایی پرورشی در مزارع استان‌های جنوبی کشورـ ایران

صفحه 61-69
اشکان اژدری؛ رحیم پیغان؛ مسعود قربانپور؛ مینا آهنگرزاده؛ مریم میر بخش

8.

تاثیر شوری بر رشد، غلظت کلروفیل و بتاکاروتن در جلبکsp. Dunaliella جداسازی شده از خلیج چابهار

صفحه 71-82
شیروان عنایتی؛ آرش جوانشیر خویی؛ غلامرضا رفیعی؛ هادی پورباقر؛ امیرعلی مرادی نسب

9.

بررسی کیفیت آب رودخانه‌های کاج و سندگان جهت پرورش ماهی قزل‌آلا در استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 83-92
محسن باقری؛ پرویز منصوری؛ محمدعلی طالبی؛ مرتضی کرمی؛ مجید فرزان

10.

تأثیر فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب استخر مزارع پرورش میگو بر میزان بازماندگی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannaemi) در مجتمع پرورش میگو چوئبده آبادان

صفحه 93-102
ابتسام فاخرنسب؛ وحید یاوری؛ محمد ذاکری

11.

اثر لسیتین سویا بر شاخص‌های رشد، ترکیب شیمیایی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و ریخت‌سنجی روده ماهی آزاد خزر (Salmo trutta caspius)

صفحه 103-113
رضوانه جنابی حق پرست؛ کوروش سروی مغانلو؛ محمود محسنی؛ احمد ایمانی

12.

بررسی تأثیر غذای غنی شده با پروبیوتیک بر فراسنجه های رشد ماهی پرورشی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 115-124
نسرین چوبکار؛ شاپور کاکولکی؛ فرشته صحرایی؛ عبدالرضا آقاجانی؛ محیا رضایی منش؛ فروغ محمدی

13.

تاثیر نانوذرات مس بر ماهی کلمه دریای خزر (Rutillus rutillus caspicus )، تغییرات آنزیمهای آنتی اکسیدان و آسیب بافت کبد

صفحه 125-134
شهرزاد آقامیرکریمی؛ علی ماشین چیان مرادی؛ عیسی شریف پور؛ شهلا جمیلی؛ پرگل قوام مصطفوی

14.

جایگزینی پودر ماهی با کنجاله کانولا و تاثیر آن بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، برخی پارامترهای خونی و سطح هورمون های تیروئیدی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 135-148
محمود محسنی؛ محمد ملک پور

15.

تعیین میزان فلزات ‌سنگین ضروری در عضله ماهی شهری‌ معمولی (Lethrinus nebulosus)در بندر بوشهر

صفحه 149-156
رزاق عبیدی؛ طیبه دهاز؛ هانیه ضیائیان نوربخش؛ فرشاد قنبری

16.

پیشنهاد حدود مجاز مصرف ماهیان زمین کن (Platycephalus indicus)، گیش پهن ((Carangoides talamparoides)) و بیاح (Liza abu) با توجه به میزان نیکل، منگنز، آهن، مس، و روی

صفحه 157-162
سمیرا میرمحمدولی؛ عیسی سلگی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب