آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,826,257
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,732,577

1.

تاثیر افزودن منبع انرژی بصورت روغن خالص یا همراه با دانه سویای برشته و اکسترود شده بر عملکرد و قابلیت استفاده از روغن در گوساله‌های نر هلشتاین در حال رشد

صفحه 3-14
علیرضا چراغی کمالان؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ مهدی میرزائی

2.

تعیین ارزش غذایی بقایای کمپوست قارچ پس از خاکزدایی سیلو شده با ملاس

صفحه 15-26
سارا کلوندی؛ مصطفی ملکی؛ خلیل زابلی

3.

بررسی تاثیر عصاره گیاه آنیسون(Pimpinella anisum L.) و گلپر(Heracleum persicum) در مقایسه با اکسی‌تتراسایکلین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی، جمعیت میکروبی ایلئوم و خصوصیات مورفولوژیکی تهی‌روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 27-38
مجید همتی؛ جعفر فخرایی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی

4.

اثرات استفاده از سطوح مختلف آرد میوة بلوط در جیرة غذائی بر تغییرات وزن و بیان ژن کربوکسی‌پپتیداز پانکراس در جوجه‌های گوشتی

صفحه 39-52
اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند

5.

اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و اسید آمینه ترئونین بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بوقلمون های تجاری

صفحه 53-66
رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ حسین جان محمدی؛ کمال شجاعیان

6.

بررسی همگنی ساختار ژنتیکی در جمعیت گوسفند نژاد زندی با استفاده از داده‌های ژنومی

صفحه 67-76
حمیدرضا کورش‌نیا؛ حسین مرادی شهر بابک؛ مصطفی صادقی

7.

تأثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی بر فراسنجه‌های رشد، خصوصیات لاشه و سرم بره‌های سنجابی

صفحه 77-90
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ سعیده کاظمی؛ محمد مهدی معینی؛ زهرا نیکو صفت

8.

 بررسی روابط قیمتی تولیدکننده گان و مصرف کننده گان در بازار شیر ایران

صفحه 91-102
یوسف رستمی؛ سید صفدر حسینی؛ رضا مقدسی

9.

بازسازی و آنالیز شبکه متابولیکی مبتنی بر ژنوم باکتری استرپتوکوکوس بویس B315 دخیل در تولید اسید لاکتیک در محیط شکمبه

صفحه 103-116
صابر جلوخانی نیارکی؛ مجتبی طهمورث پور؛ زرین مینوچهر؛ احسان معتمدیان؛ محمدرضا نصیری

10.

تجزیه و تحلیل چند صفتی وزن بدن در جمعیت آمیخته بلدرچین ژاپنی با استفاده از روش آماری بیزی

صفحه 117-130
هادی فرجی آروق؛ خدیجه ابراهیمی؛ غلامرضا داشاب؛ محمد رکوعی

11.

مقایسه مدل‏های توصیف کننده منحنی شیردهی و بررسی اثر برخی عوامل غیر ژنتیکی بر پارامترهای آن در گاومیش‏

صفحه 131-140
عباس مسعودی؛ آذر راشدی ده صحرائی

12.

اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 141-158
وجیهه نیکوفرد؛ شهاب قاضی؛ اکبر یعقوبفر

13.

‌گوارش‌پذیری و تخمیر کاه گندم و کنجاله سویا توسط باکتری‌های جدا شده از شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره‌های حاوی تفاله‌زیتون

صفحه 159-172
آزاده گراوند؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی

14.

اثر برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی قابل تزریق بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی خون و بروز ناهنجاری‌های متابولیکی در گاوهای شیری دوره انتقال

صفحه 173-192
سیدرضا موسوی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ یحیی محمدی

15.

تعیین کارایی اقتصادی و ارایه الگوی مناسب برای واحدهای پرورش جوجه گوشتی استان گیلان

صفحه 193-204
احمد قربانی؛ عبدالرضا تیموری؛ هوشنگ دهقان‌زاده؛ ابراهیم قاسمی؛ ابراهیم رحیم آبادی

16.

بررسی غلظت اسید پروسیک و نیترات در 18 رقم سورگوم علوفه‌ای

صفحه 205-218
مهدی امیرصادقی؛ حسین غلامی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا کوچکی

17.

تاثیر اسیدفولیک و پیریدوکسین بر عملکرد و محتوای 5-متیل تتراهیدروفولات زرده تخم بلدرچین های ژاپنی

صفحه 219-230
زینال همتی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند

18.

بررسی تأثیر بتائین برکمیت و کیفیت آغوز و غلظت فراسنجه‌های‌خونی در میش‌های آبستن سنجابی

صفحه 231-240
حمیدرضا صحرائی؛ علی کیانی؛ آرش آذرفر؛ حسن خمیس آبادی

19.

بررسی ژنومی ساختار جمعیتی و عدم تعادل پیوستگی در برخی از نژاد‌های گوسفند بومی ایران

صفحه 241-252
زهره یوسفی؛ محمدتقی بیگی نصیری؛ محمد حسین مرادی؛ رستم عبداللهی ارپناهی؛ مسعود شیرعلی

20.

ارتباط چندشکلی‌های ژن FASN با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین استان کرمان

صفحه 253-262
هاجر رضاخانی نژاد؛ غلامرضا داشاب؛ مهدی وفای واله

21.

اثرات پرتوتابی الکترون و آنزیم فیبرولایتیک بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای برگ خرما

صفحه 263-274
مهری محمدی زاده؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان

22.

بررسی تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس راهنمای پرورش سویه های آرین و راس بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی

صفحه 275-302
حسین جهانیان نجف آبادی؛ پویا زمانی؛ وحید ایقانی؛ کامران رضا یزدی؛ فریبرز زرافروز

23.

ارزش غذایی سیلاژ علوفه تاج‌خروس (رقم Maria) در مقایسه با سیلاژ ذرت

صفحه 303-316
حسین شادی؛ یوسف روزبهان؛ جواد رضائی؛ حسن فضائلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب