آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,810,601
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,723,842

1.

مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا

صفحه 1-16
معصومه رهنما سنگاچینی؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده؛ عظمت دادای قندی

2.

استخراج پلی ساکارید فوکوئیدان از جلبک های قهوه ای: بررسی خواص، کاربردها و پتانسیل های بالقوه در توسعه آبزی پروری

صفحه 17-32
علیرضا رادخواه؛ اسماعیل صادقی نژادماسوله

3.

مقایسه شاخص‌های استرس ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استخر خاکی آب شور و حوضچه فایبرگلاس آب شیرین

صفحه 33-40
سید مرتضی حسینی

4.

مروری برفایتوبیوتیکهای مطالعه شده بر روی ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحه 41-53
رودابه روفچائی؛ علیرضا میرواقفی؛ علیرضا ولی پور؛ سید حسین حسینی فر؛ داریوش پروانه مقدم

5.

آفلاتوکسین و مدیریت خطر آن در آبزی پروری

صفحه 55-69
زهرا محمودی کیا؛ احمد ایمانی

6.

پرورش ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) به روش تک گونه ای و متراکم از مرحله انگشت قدی تا مرحله ۵۰ گرمی

صفحه 71-78
محمد صیاد بورانی؛ علیرضا ولی پور؛ محمد پورکاظمی؛ ایرج عفت پناه؛ بهمن محمدی تبار؛ مهدی گلشن


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب