آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,735
تعداد مقالات31,168
تعداد مشاهده مقاله31,169,618
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,531,421

1.

تأثیر افزودن سبوس خیس شده‌، آرد مالت گندم‌، و خمیر ترش بر کاهش اسیدفیتیک نان بربری

دوره 13، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 97-108
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی

2.

تاثیر امواج فراصوت بر بعضی خواص نشاسته سیب‌زمینی و گندم

دوره 9، شماره 1، خرداد 1387، صفحه 95-108
مهدی کریمی؛ هاشم پورآذرنگ؛ علی مرتضوی؛ مهدی نصیری

3.

نقش امولسیفایرها، درصد استخراج آرد و ترتیب زمانی مخلوط کردن خمیر بر حفظ رطوبت و کیفیت نان نیمه حجیم صنعتی

دوره 5، شماره 4، اسفند 1383، صفحه 25-36
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب