آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,948,224
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,433,200

1.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 153-170
علیرضا صادقی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ بلال صادقی

2.

بررسی کاربرد نانوکامپوزیت‌های پلی‌اتیلن سبک – خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 51-60
عبدالله همتیان سورکی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی قیافه داوودی؛ سید علی مرتضوی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب