آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,080
تعداد مشاهده مقاله28,929,057
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,325,529

1.

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) بر مهار آنزیم پلی فنول اکسیداز و روند ملانوزیس در میگو پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 109-118
الهام نصیری؛ مرضیه موسوی نسب؛ سید شهرام شکر فروش؛ محمد تقی گلمکانی

2.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

3.

تاثیر نگهداری در انجماد بر بافت و رنگ برگرهای ماهی تهیه شده از سوریمی سارم

دوره 19، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 161-166
مرضیه موسوی نسب؛ میترا پرویزی؛ عسگر فرحناکی؛ حمیدرضا قیصری

4.

تولید سوریمی و پروتئین ایزوله از ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات مؤلفه های رنگی و شیمیایی نمونه های ژل و پودر تولیدی از آنها

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 1-10
محسن آزادیان؛ مرضیه موسوی نسب؛ علیرضا یوسفی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب