نویسنده = زهرا یعقوب زاده
تعداد مقالات: 4

1

اثر ترکیبی نایسین و استات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلا ی رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss) شکم‌خالی

دوره 24، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 155-168
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

2

بررسی خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 117-128
زهرا یعقوب زاده؛ حامی کابوسی؛ فاطمه پیروی قادیکلایی؛ رضا صفری؛ اسماعیل فتاحی

3

بررسی روابط بین پارامترهای لیمنولوژیکی و شاخص‌های کیفیت آب در سد آزاد سنندج به منظور فعالیت‌های شیلاتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 06 شهریور 1398
حسن نصراله اده ساروی؛ آسیه مخلوق؛ زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری؛ حمید حسین پور

4

تاثیر باکتری Lactobacillus بر شاخص های رشد، بقاء و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در برابر باکتری Streptococcus iniae

دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 131-138
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.