آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,843,190
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,409,289

1.

Effect of whey protein coating on Physic-Chemical properties of gutted Kilka during frozen storage

دوره 9، شماره 3، آذر 2010، صفحه 412-421
A. Hasanzati Rostami؛ A. A. Motallebi؛ A. A. Khanipour؛ M. Soltani؛ N. Khanedan

2.

Effects of different concentrations of Sodium alginate as an edible film on chemical changes of dressed Kilka during frozen storage

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 654-662
N. Khanedan؛ A. A. Motalebi؛ A. A. Khanipour؛ A. koochekian sabour؛ M. Seifzadeh؛ A. Hasanzati rostami

3.

Effects of whey protein edible coating on bacterial, chemical and sensory characteristics of frozen common Kilka

دوره 11، شماره 1، فروردین 2012، صفحه 132-144
A. A. Motalebi؛ M. Seyfzadeh

4.

Effects of whey protein edible coating on bacterial, chemical and sensory characteristics of frozen common Kilka

دوره 13، شماره 2، تیر 2014، صفحه 477-491
M Seifzadeh

5.

Impacts of whey protein edible coating on chemical and microbial factors of gutted kilka during frozen storage

دوره 9، شماره 2، مرداد 2010، صفحه 255-264
A. A. Motalebi؛ A. Hasanzati Rostami؛ A.A. Khanipour؛ M. Soltani

6.

The influence of sodium chloride replacement with potassium chloride on quality changes of hot smoked Kilka (Clupeonella cultriventris caspia) during storage at ± 4°C

دوره 15، شماره 2، تیر 2016، صفحه 662-676
S. Faralizadeh؛ E. Zakipour Rahimabadi؛ A.A. Khanipour

7.

اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 23-30
نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب