آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,919,445
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,324,579

1.

بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 157-170
علیرضا یوسفی؛ مرضیه موسوی نسب؛ محسن گواهیان

2.

معرفی نشانگرهای ژنتیکی برای شناسایی و جداسازی چهار گونه از خانواده گیش ماهیان خلیج فارس و دریای عمان به روش PCR-RFLP

دوره 16، شماره 4، اسفند 1386، صفحه 1-14
سورنا ابدالی؛ سهراب رضوانی؛ غلامحسین وثوقی؛ محمد پورکاظمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب