آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,109
تعداد مشاهده مقاله30,199,206
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,456,278

1.

استخراج و شناسایی ترکیب‌های شیمیایی موجود در اسانس زیرگونه‌های مختلف گیاه Ziziphora clinopodioides Lam. در رویشگاه‌های مختلف در ایران

دوره 29، شماره 3، آبان 1392، صفحه 611-620
الهام مدیری؛ فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ اختر توسلی

2.

بررسی تأثیر اسانسهای سیزده گونه اکالیپتوس بر روی باکتریهای E.coli, S.aureus B.cereus. L. monocitagenes

دوره 19، شماره 4، بهمن 1382، صفحه 389-402
هرمز حمیدیه؛ محسن بیگدلی

3.

تأثیر ضد میکروبی و خواص آنتی‌اکسیدانی و سمّیت سلولی اسانس شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 63-73
مهدی داداش‌پور؛ ایرج رسولی؛ فاطمه سفیدکن؛ مسعود تقی‌زاده؛ شکیبا درویش علیپور آستانه

4.

خواص ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، رادیکال‌زدایی سوپر اکساید آنیونی و ضدتیروسینازی اسانس‌های مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) و مرزه زراعی (Satureja hortensis L.)

دوره 28، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 616-627
مهدی داداش‌پور؛ ایرج رسولی؛ فاطمه سفیدکن؛ الهه زاده‌حسینقلی؛ شکیبا درویش علیپور آستانه

5.

فعالیت‌های ضد میکروبی، آنتی‌اکسیدانی، هماتولوژی و سمیت سلولی اسانس لیموترش (Citrus limon L.)

دوره 26، شماره 3، آبان 1389، صفحه 423-437
سیده مریم شرفی؛ ایرج رسولی؛ طلوع‌الله قدری؛ محمدرضا جلالی ندوشن؛ محمدباقر رضایی

6.

مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس پنج گونه درمنه Artemisia از منطقه کاشان

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1384، صفحه 23-33
فرزانه قاسمی؛ عادل جلیلی؛ یونس عصری

7.

مقایسه مواد موجود در اسانس سه گیاه Chenopodium botrys L.، Ferulago subvelutina Rech.F. و Rosa gallica L. و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آنها بر برخی از باکتری‌های بیماریزا

دوره 22، شماره 2، مرداد 1385، صفحه 146-154
فیروزه چلبیان؛ اعظم منفرد؛ کامبیز لاریجانی؛ سارا سلدوزی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب