آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,115
تعداد مشاهده مقاله30,232,304
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,470,214

1.

Assessment of high molecular weight glutenin sub-units and baking quality related traits in some of the Iranian bread wheat (Triticum aestivum L.) landraces

دوره 1، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 29-40
M. Esmaeilzadeh Moghaddam؛ M. R. Jalal Kamali؛ S. Kazemi؛ A. Amini؛ R. Bozorgipour؛ G. Najafian؛ N. Baghaei

2.

اثر سویه‌هایی از سینوریزوبیوم ملیلوتی(Sinorhizobium melliloti) بر روی خصوصیات کیفی علوفه در 4 رقم یونجه زراعی L) (Medicago sativa

دوره 16، شماره 2، اسفند 1387، صفحه 207-217
حیدر پناه پور

3.

ارتباط زیر واحدهای گلوتنین سنگین و صفات مرتبط با کیفیت دانه در ارقام گندم نان

دوره 29، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 823-838
الهام مهرآذر؛ محسن محمدی؛ گودرز نجفیان؛ علی ایزدی دربندی

4.

ارزیابی تنوع عملکرد و کیفیت علوفه در اکسشن های گونه Festuca arundinacea در شرایط دیم استان کرمانشاه

دوره 28، شماره 107، تیر 1394، صفحه 40-47
محسن فرشادفر؛ فرزاد مرادی؛ هوشمند صفری؛ ایرج رضایی

5.

ارزیابی عملکرد و کیفیت علوفه هفت رقم شبدر سفید (Trifolium repense L.) در مراتع البرز شمالی

دوره 17، شماره 4، دی 1389، صفحه 615-623
صادق پورمرادی؛ علی اشرف جعفری

6.

بررسی صفات کیفی و روابط آنها با عملکرد در لاین های امید بخش برنج ). )Oryza sativa

دوره 28، شماره 107، تیر 1394، صفحه 8-16
افروز رمضان پور؛ همت اله پیردشتی؛ شاپور عبدالهی مبرهن؛ سیده حدیثه بهاری ساروی

7.

بررسی کمی و کیفی علوفه در 36 جمعیت از گونه Festuca arundinacea Schreb. بمنظور معرفی ارقام مناسب برای اصلاح مراتع و تولید علوفه در چراگاههای مناطق سردسیری استان اردبیل

دوره 15، شماره 4، اسفند 1387، صفحه 493-507
علی اکبر ایمانی؛ علی اشرف جعفری؛ رجب چوکان؛ علی اصغری؛ فرخ درویش

8.

بهترین روش نگهداری و کاهش ضایعات چند رقم انگور تجاری ایران

دوره 2، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 89-101
حامد دولتی بانه؛ شبنم جلیل زاده خوئی؛ رحیم عبدالهی؛ رسول سعیدیان


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب