آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,147,588
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,343,960

1.

اثر انجماد بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii)

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 183-188
صدف فروزانی؛ تیرداد مقصودلو؛ فرشاد قنبری

2.

ویژگی‌های آناتومیکی، مورفولوژیکی و ترکیب‌های شیمیایی ساقه گیاه توتون Nicotiana tabacum L.))

دوره 27، شماره 3، مهر 1391، صفحه 495-509
وحیدرضا صفدری؛ سید پیمان هاشمی بیگزادمحله؛ اصغر تابعی؛ سید خلیل حسینی هاشمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب