آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,733
تعداد مقالات31,133
تعداد مشاهده مقاله30,573,834
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,487,221

1.

مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله‌‌های فیل ماهی (Huso huso) دودی طعم‌دهی شده با آب نمک و سس به مدت 30 روز در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 1-11
بهمن لطیفی؛ مینا احمدی؛ یاسمن اعتمادیان؛ ویدا قائمی؛ سید جواد ابوالقاسمی؛ امیررضا شویک لو


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب