آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,345,466
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,271,959

1.

بررسی تاثیر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند اکستروژن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، تصویری و حسی اسنک حجیم ذرت حاوی بذر کتان

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 21-42
شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ محبت محبی؛ فریده صالحی پور

2.

تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 1-14
شهین زمردی؛ رضا حیدری؛ سمیه بهنام


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب