آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,017,989
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,332,249
بصیری, شادی. (1393). ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی رادیکال های آزاد عصاره‌های به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), 63-76. doi: 10.22092/jaer.2014.100192
شادی بصیری. "ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی رادیکال های آزاد عصاره‌های به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 2, 1393, 63-76. doi: 10.22092/jaer.2014.100192
بصیری, شادی. (1393). 'ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی رادیکال های آزاد عصاره‌های به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(2), pp. 63-76. doi: 10.22092/jaer.2014.100192
بصیری, شادی. ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی و آنتی رادیکال های آزاد عصاره‌های به دست آمده از هسته انار (Punica granatum L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 15(2): 63-76. doi: 10.22092/jaer.2014.100192


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب