آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,389,472
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,275,793
شرایعی, پروین, گنجی مقدم, ابراهیم. (1392). تاثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta). سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), 59-72. doi: 10.22092/jaer.2013.100225
پروین شرایعی; ابراهیم گنجی مقدم. "تاثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 1, 1392, 59-72. doi: 10.22092/jaer.2013.100225
شرایعی, پروین, گنجی مقدم, ابراهیم. (1392). 'تاثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(1), pp. 59-72. doi: 10.22092/jaer.2013.100225
شرایعی, پروین, گنجی مقدم, ابراهیم. تاثیر آب گرم، اتانول و بخار اسیداستیک بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی میوه هلو رقم البرتا (Prunus persica Batsch var elberta). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 14(1): 59-72. doi: 10.22092/jaer.2013.100225


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب