آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,261,678
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,352,485
پیغبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی زاده, رویا. (1391). مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289
سیدهادی پیغبردوست; مریم جعفرزاده مقدم; صدیف آزادمرد دمیرچی; رویا آقاقلی زاده. "مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1391, 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289
پیغبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی زاده, رویا. (1391). 'مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289
پیغبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی زاده, رویا. مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(4): 61-74. doi: 10.22092/jaer.2013.100289


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب