آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,080
تعداد مشاهده مقاله28,931,918
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,325,660
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. (1392). تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
امیر حسین دانای طوس; حسین فرازمند; علی اولیائی ترشیز; محمد سیرجانی. "تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 2, 1392, 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. (1392). 'تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(2), pp. 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611
دانای طوس, امیر حسین, فرازمند, حسین, اولیائی ترشیز, علی, سیرجانی, محمد. تأثیر عصاره‌ی فلفل قرمز و سیر برای کنترل پوره‌ی پسیل معمولی پسته،Agonoscena pistaciae در شرایط صحرایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 1(2): 91-99. doi: 10.22092/bcpp.2013.100611


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب