آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,291,869
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,354,954
فتاحی طاری, کتایون, ارشاد لنگرودی, هادی, گلشاهی, عیسی. (1392). بررسی مقادیر پروتئین و چربی در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از لارو تولید شده در داخل ایران و لارو وارداتی فرانسوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), 16-21. doi: 10.22092/vj.2013.101036
کتایون فتاحی طاری; هادی ارشاد لنگرودی; عیسی گلشاهی. "بررسی مقادیر پروتئین و چربی در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از لارو تولید شده در داخل ایران و لارو وارداتی فرانسوی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 1, 1392, 16-21. doi: 10.22092/vj.2013.101036
فتاحی طاری, کتایون, ارشاد لنگرودی, هادی, گلشاهی, عیسی. (1392). 'بررسی مقادیر پروتئین و چربی در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از لارو تولید شده در داخل ایران و لارو وارداتی فرانسوی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(1), pp. 16-21. doi: 10.22092/vj.2013.101036
فتاحی طاری, کتایون, ارشاد لنگرودی, هادی, گلشاهی, عیسی. بررسی مقادیر پروتئین و چربی در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از لارو تولید شده در داخل ایران و لارو وارداتی فرانسوی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 26(1): 16-21. doi: 10.22092/vj.2013.101036


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب