آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,867,844
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,374,188
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. (1388). بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 38-48.
مازیار محیطی اصلی; فرید‌ شریعتمد‌اری; هوشنگ لطف الهیان. "بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1388, 38-48.
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. (1388). 'بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 38-48.
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 22(1): 38-48.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب