آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,795,420
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,195,992
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. (1388). بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 38-48.
مازیار محیطی اصلی; فرید‌ شریعتمد‌اری; هوشنگ لطف الهیان. "بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1388, 38-48.
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. (1388). 'بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 38-48.
محیطی اصلی, مازیار, شریعتمد‌اری, فرید‌, لطف الهیان, هوشنگ. بررسی خصوصیات کیفی، پراکسید‌اسیون چربی‌ها و ترکیب اسید‌های چرب د‌ر طول د‌وره نگهد‌اری د‌ر تخم مرغ های غنی شد‌ه با سلنیوم و ویتامین E. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 22(1): 38-48.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب