آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,535,959
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,585,595
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
رضا میرشکار; بهروز دستار; بهاره شعبانپور. "اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 106, 1394, 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). 'اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), pp. 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(106): 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب