آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,866,039
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,305
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
رضا میرشکار; بهروز دستار; بهاره شعبانپور. "اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 106, 1394, 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). 'اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), pp. 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(106): 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب