آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,081
تعداد مقالات34,377
تعداد مشاهده مقاله48,044,226
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,943,965
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
رضا میرشکار; بهروز دستار; بهاره شعبانپور. "اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 106, 1394, 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. (1394). 'اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(106), pp. 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359
میرشکار, رضا, دستار, بهروز, شعبانپور, بهاره. اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 28(106): 179-186. doi: 10.22092/asj.2015.101359


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب