آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,054
تعداد مشاهده مقاله28,212,707
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,257,320
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. (1394). بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
مینو میرزاوند; شعبان رحیمی; محمدعلی سحری. "بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1394, 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. (1394). 'بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880
میرزاوند, مینو, رحیمی, شعبان, سحری, محمدعلی. بررسی اثرات نعناع، جعفری، شوید، گشنیز، سیر و ریحان بر عملکرد، فاکتورهای خونی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و طعم گوشت در جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(3): 446-459. doi: 10.22092/ijmapr.2015.101880


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب