آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,372,290
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,274,088
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
محسن زلفی; فرامرز خدائیان; سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی; مریم هاشمی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014
زلفی, محسن, خدائیان, فرامرز, ابراهیم زاده موسوی, سیدمحمدعلی, هاشمی, مریم. خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 37-50. doi: 10.22092/aridse.2015.102014


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب