آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,065
تعداد مشاهده مقاله28,437,080
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,278,743
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 65-78. doi: 10.22092/aridse.2015.102016
اکبر زمانی; هادی الماسی; بابک قنبرزاده. "تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1394, 65-78. doi: 10.22092/aridse.2015.102016
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. (1394). 'تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 65-78. doi: 10.22092/aridse.2015.102016
زمانی, اکبر, الماسی, هادی, قنبرزاده, بابک. تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 16(1): 65-78. doi: 10.22092/aridse.2015.102016


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب