آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,077
تعداد مشاهده مقاله28,878,476
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,322,121
خراسانی, سپیده, کلباسی, احمد, شاه بیک, محمدعلی, نگارستانی, محمدرضا. (1391). تأثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی نارنگی جیرفت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), 73-88. doi: 10.22092/aridse.2012.102115
سپیده خراسانی; احمد کلباسی; محمدعلی شاه بیک; محمدرضا نگارستانی. "تأثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی نارنگی جیرفت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 1, 1391, 73-88. doi: 10.22092/aridse.2012.102115
خراسانی, سپیده, کلباسی, احمد, شاه بیک, محمدعلی, نگارستانی, محمدرضا. (1391). 'تأثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی نارنگی جیرفت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(1), pp. 73-88. doi: 10.22092/aridse.2012.102115
خراسانی, سپیده, کلباسی, احمد, شاه بیک, محمدعلی, نگارستانی, محمدرضا. تأثیر قارچ‌کش، گرمادرمانی، بسته‌بندی پلی‌اتیلنی، دما و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی نارنگی جیرفت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(1): 73-88. doi: 10.22092/aridse.2012.102115


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب