آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,020
تعداد مقالات33,742
تعداد مشاهده مقاله44,988,490
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,403,911
پیغمبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی‌زاده, رویا. (1391). مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163
سیدهادی پیغمبردوست; مریم جعفرزاده مقدم; صدیف آزادمرد دمیرچی; رویا آقاقلی‌زاده. "مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1391, 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163
پیغمبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی‌زاده, رویا. (1391). 'مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163
پیغمبردوست, سیدهادی, جعفرزاده مقدم, مریم, آزادمرد دمیرچی, صدیف, آقاقلی‌زاده, رویا. مطالعه تأثیر افزودن پودر دانه بزرک بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 13(4): 61-74. doi: 10.22092/aridse.2013.102163


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب