آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,067
تعداد مشاهده مقاله28,452,015
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,281,605
مالکی, ندا, خدائیان, فرامرز, موسوی, سیدمحمد. (1393). ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 13-26. doi: 10.22092/erams.2015.102196
ندا مالکی; فرامرز خدائیان; سیدمحمد موسوی. "ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1393, 13-26. doi: 10.22092/erams.2015.102196
مالکی, ندا, خدائیان, فرامرز, موسوی, سیدمحمد. (1393). 'ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 13-26. doi: 10.22092/erams.2015.102196
مالکی, ندا, خدائیان, فرامرز, موسوی, سیدمحمد. ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 15(3): 13-26. doi: 10.22092/erams.2015.102196


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب