آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,037
تعداد مقالات33,984
تعداد مشاهده مقاله45,784,968
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,193,172
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1394). تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
توحید بومی; محسن دانشیار. "تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1394, 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
بومی, توحید, دانشیار, محسن. تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(4): 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب