آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,865,987
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,372,182
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1394). تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
توحید بومی; محسن دانشیار. "تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1394, 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
بومی, توحید, دانشیار, محسن. تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(4): 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب