آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,801
تعداد مقالات31,797
تعداد مشاهده مقاله40,314,311
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,760,411
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1394). تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
توحید بومی; محسن دانشیار. "تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1394, 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
بومی, توحید, دانشیار, محسن. (1394). 'تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678
بومی, توحید, دانشیار, محسن. تأثیر سطوح مختلف عصاره‌ آویشن (Thymus vulgaris L.) بر رشد، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 31(4): 598-609. doi: 10.22092/ijmapr.2015.102678


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب