آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,054
تعداد مشاهده مقاله28,216,128
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,260,139
شاکری, پیروز, حسینی غفاری, مرتضی, فضائلی, حسن. (1395). محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه‌ای، متان و متابولیت‌های خون). سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(113), 99-110. doi: 10.22092/asj.2017.109467
پیروز شاکری; مرتضی حسینی غفاری; حسن فضائلی. "محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه‌ای، متان و متابولیت‌های خون)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 113, 1395, 99-110. doi: 10.22092/asj.2017.109467
شاکری, پیروز, حسینی غفاری, مرتضی, فضائلی, حسن. (1395). 'محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه‌ای، متان و متابولیت‌های خون)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(113), pp. 99-110. doi: 10.22092/asj.2017.109467
شاکری, پیروز, حسینی غفاری, مرتضی, فضائلی, حسن. محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه‌ای، متان و متابولیت‌های خون). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 29(113): 99-110. doi: 10.22092/asj.2017.109467


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب