آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,049
تعداد مقالات34,082
تعداد مشاهده مقاله46,524,060
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,574,700
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
عیسی شکیب; مرضیه موسوی نسب. "تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). 'تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب