آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,537
تعداد مشاهده مقاله49,390,906
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,840,322
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
عیسی شکیب; مرضیه موسوی نسب. "تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 1, 1392, 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. (1392). 'تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(1), pp. 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102
شکیب, عیسی, موسوی نسب, مرضیه. تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(1): 49-60. doi: 10.22092/isfj.2017.110102


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب